2777
2789

من متاهلم و بنظرم خانم متاهل خیلی تنهاست من همیشه تنها بودم متاسفانه می‌خوام بدونم فقط خودمم یا بقیه هم مثل من هستن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو از این تنهایی با هم رها کن

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
ببخشیدمتاهلی و تنهایی!میشه بیشتر توضیح بدین

آره بعد به یه مرد بیشتر توضیح بده که چی بشه 

میخوای تنهایی اقوام تو بیشتر توضیح بدم 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

ببخشیدمتاهلی و تنهایی!میشه بیشتر توضیح بدین

بله بیشتر مردان بعد از متاهل شدن اصلا دیگه ب خانمشون اهمیت نمیدن و اولویتشون میشه بقیع مثل من که افسردگی شدید گرفتم و با این که منو دید بهم اهمیت نداد 

خوب متاهل باشی تنهایی

مجرد باشی تنهایی

نمیدونم کلا همیشه همین بودم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من