2777
2789
عنوان

هانیه بهبودی

1370 بازدید | 25 پست

هانیه بهبودی قهرمان مچ اندازی به دست شوهرش به قتل رسید هرجا هستید یه قدم از ( نر ها ) دور بشید خانوما 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

تف روح پدر مادرای بی عرضه ای که همچین نرخرهایی تربیت کردن

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تف روح پدر مادرای بی عرضه ای که همچین نرخرهایی تربیت کردن

دقیقا اوضاع داغون انگار فقط بچه آوردن انداختن تو خیابون تربیت نکردن

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

آره برا دیشب بخاطر حسادت کشتتش

بله متاسفانه مردا روانی شدن دیگه

امروز شنیدم چقدر وحشتناک

خانمها مادرها پسراتون رو  درست تربیت کنین  اونجایی که هر کاری میکنن میگیم عیب نداره پسره خط قرمزها رو براشون تعریف نمیکنیم 

اینقدر وقیح میشن و دست به هر کاری میزنن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
دقیقا اوضاع داغون انگار فقط بچه آوردن انداختن تو خیابون تربیت نکردن

واقعا جای تأسف داره زندگی تو این کشور

کم کم داریم مثل هزار سال پیش عربستان میشیم😏😏😏😏

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

دلیلش خیلی جالب بوده چون پوسترهای زنش تو شهر پخش شده بوده... خو حروم زاده عکس لحتش که پخش نشده بود🤦 ...

حرومزاده ان دیگه حیف جوونیش خیلی اوضاع داغون شده به جای اینکه مشوق همسرش باشه کشتش

امروز شنیدم چقدر وحشتناکخانمها مادرها پسراتون رو درست تربیت کنین اونجایی که هر کاری میکنن میگیم عی ...

متاسفانه خیلیا بچه هاشون رو لوس و دریده بار میارن تو خیابون ها عملا بزرگ میشن نتیجه اش هم میشه اینطور موارد

بعد تو همین نینی سایت شوهر طرف زنشو میزنه سیاهو کبود میکنه شکاکه بد دله دست بزن شدید داره میگیم جداشو یکی میاد میگه وای چرا میگی جدا شه بالاخره کتک کاری تو زندگی پیش میاد فلان 

هیچکی نمیگه مردی که نمیتونه خشمشو کنترل کنه و به حد سیاه و کبود کردن میرسه و روانیه یهو میبینی میزنه میکشه

حرومزاده ان دیگه حیف جوونیش خیلی اوضاع داغون شده به جای اینکه مشوق همسرش باشه کشتش

خدا به م

پدر مادرش صبر بده دختر دسته گلشون پر پر شد... من دوتا پسر دارم امیدوارم بتونم مرد بارشون بیارم نه یه موجود که فکر کنه حق گرفتن زندگی از یه نفر دیگه رو داره🥲

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
متاسفانه خیلیا بچه هاشون رو لوس و دریده بار میارن تو خیابون ها عملا بزرگ میشن نتیجه اش هم میشه اینطو ...

مادری که میگه بچم دوست داشته به فلانی آسیب برسونه بزنه وسیلشو خراب کنه هزینشو میدم همینا اینچنین فرزندانی بار میارن که میشن انگل جامعه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بعد خفش کرده و سرش رو محکم زده زمین بازم این روحیه وحشی گریش آروم نگرفت رفت چاقو آوردمچ دستاشو قطع کرد!از حسودی زیاد سوزش گرفته بود که قهرمان شده بود دیگه ببینین تا چه حد عقده وحقارت داشته این نر