2777
2789
عنوان

شیرخشک ببلاک

98 بازدید | 16 پست

مامانای که استفاده کردین خوبه؟

برای وزن گیری پسر من از دوماهی برای شیر خوردن اذیت کرد تا الان که وارد ۶ماهگی شده ینی بعضی وقتا سینه میگیره بعضی وقتا حتی تو خوابم نمیخوره یا باید راه ببرمش که بخوره

خوب وزن نگرفته براهمین میخوام کمکی بهش شیر خشک بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن زیاد خوب نیستتت من نان میدم پسرم 

ببلاک هم میدادم قبلااا زباد تعرریفی نیس

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من ببلاک AR برای بچه اولم چوو رفلاکس دادم عالی بود  برای بچه دومم هم ببلاک معمولی دادم 

ببین وزن گیری طبیعی داره خیلی چرب نیست 

اگ بخای خیلی وزن بگیره بیومیل عالی چون خیلی چرب موقع شیشه شو بشوری متوجه چربی شیرش میشی

من ببلاک AR برای بچه اولم چوو رفلاکس دادم عالی بود برای بچه دومم هم ببلاک معمولی دادم ببین وزن گیری ...

الان پسر منم رفلاکس داره دارو میخوره ولی برای شیرخوردن اذیتم میکنه قبلا بیومیل ای ار گرفتم طوری بالا می‌آورد که تا یک متر می‌پرید به نظرت الان ببلاک معمولی بدم بهش؟

من ترویتال ar میدم. رفلاکس پیرم کرد تو این چهار ماه وزنشم کمه 😞بهداست میگه

😩منم واقعا خسته شدم،کم آوردم راه میبرم نمیخوره نق میزنه براش میدوشم با شیشه میدم ولی احساس میکنم شیرم داره کم میشه

قوطی چن میگیری ترویتال

الان پسر منم رفلاکس داره دارو میخوره ولی برای شیرخوردن اذیتم میکنه قبلا بیومیل ای ار گرفتم طوری بالا ...

ببین منم پسرم وحشتناک بالا می‌آورد جوری که توی چهار ماهگی اصلا وزنش تغییرکرده بود رفتم دکتر تغذیه اینو تجویز کرد یکم به سختی پیدا میشه ولی عالی بود خوب شد 

😩منم واقعا خسته شدم،کم آوردم راه میبرم نمیخوره نق میزنه براش میدوشم با شیشه میدم ولی احساس میکنم شی ...

آره منم سر دومی همینطوری بودم باید راه می‌بردم با التماس میدادم کم کم خشک شد دیگ شیرخشک شد از شش ماهگی