75arshida مدیر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 447 عنوان کسی حس ششم هست | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 106 پست ؟ 1404/03/18 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_miraa_ عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 1469 هرچیه فک کنم تو آزمایشگاه باشه یکجورایی درسته پزشکی میخونمبه نظرت کی وارد رابطه میشم؟ بیدار شو ...
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6886 نه برنمیگرده دانشگاه بله میری رشته هم یا تجربی یا گرافیک ولی انسانی کمه کی ازدواج میکنم نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6886 دندان احتمال بیشتره کی ازدواج میکنم نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
elizabeth2525 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 43 یکجورایی درسته پزشکی میخونمبه نظرت کی وارد رابطه میشم؟ وارد رابطه بشی معلوم نیست ولی ممکنه یه وسط تابستان یا آخرای تابستون
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8111 یجورایی انگار دختر آرومی هستی و چشمای کشیده و موهای متوسط و قد متوسط از چه چیزایی بگم؟یچی بگم حس ششم ... حس میکنی امسال نامزدی دارم؟؟
elizabeth2525 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 43 کی ازدواج میکنم ی سال دیگه یا دوسال دیگه ولی شرایط امسال اخراش بیشتره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23221 ۶۸درصد ممکنه بشن و روانشناسی معدل کل حست رو چیه؟تجربیم چی میخونم در اینده و مریم بارداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
elizabeth2525 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 43 حس میکنی امسال نامزدی دارم؟؟ اخرای تابستون نامزدی میکنی یا مهر
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10919 وارد رابطه بشی معلوم نیست ولی ممکنه یه وسط تابستان یا آخرای تابستون باشگاه کی میرم؟ و درست میشه؟
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15223 وارد رابطه بشی معلوم نیست ولی ممکنه یه وسط تابستان یا آخرای تابستون مهر دانشگاه میرم با بهمن ؟چ حسی داره ؟کی میبینمش؟
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6733 اخرای تابستون نامزدی میکنی یا مهر منم میگید بنظرتون کی ازدواج دارم و باکیه ؟؟
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8111 اخرای تابستون نامزدی میکنی یا مهر جدی ؟ میشه بگی حس میکنی چطور آدمیه شغلی و اینا آدم جدید یا اکسم یا ع؟؟
elizabeth2525 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 43 معدل کل حست رو چیه؟تجربیم چی میخونم در اینده و مریم بارداره؟ معدل کامل نمیتونم بهت بگم تجربی هم پزشکی یا داروسازی و مریم هم در شرایط بارداری هست
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10919 اخرای تابستون نامزدی میکنی یا مهر کی ازدواج میکنم و چه مشخصاتی داره اخلاقی و ظاهری
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23221 معدل کامل نمیتونم بهت بگم تجربی هم پزشکی یا داروسازی و مریم هم در شرایط بارداری هست چرا نمیتونی؟بالای ۱۸ میشم کل؟بین پزشکی و دام کدومو میرم و از سینا میگی؟درسته مریم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته