2777
2789

الان خودشم سیلی میزنه ای کاش هیچ وقت نیومده بودم این دنیا ای کاش این از وضع جامعه بیکاری بی پولی اقتصاد خراب این همه فاصله طبقاتی توی جامعه نا عدالتی کاش یه بچه تو غزه بودم یه موشک میزد راحت میشدم مگه ما بدبخت بیچاره ها چیکار خدا کردیم بیاین باهم حرف بزنین دیگه دارم دق میکنم ای کاش میکردم 

چون دردت باهام مشترکه اومدم😥😥

بازم خدا خیرت بده ..چون تو تاپیک خودم دردودل می کنم بعضیا بیشتر زخم دلمو تازه می کنم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خدا رو قبول دارم و دوستش دارم.. هر چی که ازم بخاد حتی اگه سختم باشه..

ولی خب دلم گرفته است خسته شدم امیدوارم کمکم کنه دیگه عیر اون کسی رو ندارم .. 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چون دردت باهام مشترکه اومدم😥😥بازم خدا خیرت بده ..چون تو تاپیک خودم دردودل می کنم بعضیا بیشتر زخم د ...

بیکاری خیلی سخته یه عمر آرزو داشته باشی بعد باد ببره هی......

بیکاری خیلی سخته یه عمر آرزو داشته باشی بعد باد ببره هی......

تازگی بیکار شدی یا..

سایت آی استخدام هم دنبال کار رفتی آگهی هر روز داره فقط شهرت رو انتخاب کن .. 

شرایطم خیلی‌ سخته

قطعا میدونم که سخته

ولی ببین چیکار میشه کرد

جاهایی ک نمیتونی کاری کنی بپذیرش ولی جاهایی ک فاعلیت داری تمام زورتو بزن 

چون بعدا فقط میگی چرا کاری نکردم شرایط سخت سادت نمیمونه حسرت یادت میمونه

لایک نکن خواهر من