2777
2789

احتمالا رحمت سرد هست 

تو پریودیات لبنیات و سرکه و ترشی و خیار کلا حذف کن 

چایی و زنجبیل 

چایی و دارچین بخور 

تو دوران پریودیت کمرتو ببندو کاچی بخور

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
احتمالا رحمت سرد هست تو پریودیات لبنیات و سرکه و ترشی و خیار کلا حذف کن چایی و زنجبیل چایی و دارچین ...

قرص اهن بخورم تاثیر نداره؟

قشنگه بعد شب‌ تیره روشنی صبح🥱🤍🫴🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص اهن بخورم تاثیر نداره؟

بخور ولی تغذیه تو باید اصلاح کنی 

اگر یک درصد مشکلت رحم‌سرد باشه 

با قرص آهن حل نمیشه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
پریود یک روز به دلیل کم خونی نیست. برید دکتر، معمولا دلیلش سندرم تخمدان پلی کیستیک هست.

شرایط دکتر رفتن ندارم :)

فک میکنم عفونت هم داشته باشم…

شرایط دکتر رفتن ندارم :)فک میکنم عفونت هم داشته باشم…

فعلا تو خونه رعایت کن تا وقتی بتونی دکتر بری منم مثل تو بودم دمنوش خیلی رو تاثیر داشت پریوام قطع شده بود سه ماه یک بار پریود میشدم اونم د‌و روز و با خ…..ن مرده و سیاه

رحمت سرده .گرمی جات بخور داذچین زنجبیل وقتی ظرف میشوری نزار لباست خیس بشه و دمنوش رازیانه و پنج انگش ...

اخه من نوجوونم ولی مجبورم کار کنم

فعلا تو خونه رعایت کن تا وقتی بتونی دکتر بری منم مثل تو بودم دمنوش خیلی رو تاثیر داشت پریوام قطع شده ...

وای منم همینممم

چیکار کردی؟

دکتر چی گفت؟

قرص اهن میوه های قرمز فکر کنم اهن دارن مخصوصا الان که تابستونه گیلاس و این چیزا بخور

تا جایی ک بتونم و در توانم باشه میخورم

اخه من نوجوونم ولی مجبورم کار کنم

باشه عزیزم اشکال نداره شاید حجم‌کاریت زیاده یا استرس داری اون دمنوش ها خیلی تاثیر دارن حتما توصیه میکنم اگه از عطاری بپرسی اونم راهنماییت میکنه