2777
2789

آره زشته که بگه 

مگه زن خودش ترجیح بده مستقل باشه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اگه خسیس نباشه خوبه ... شوهر منم میگ برو سرکار حقوقت مال خودت از حقوق من خرج کنیم ولی من چون مادرم و خاله هام و عمه هام شاغل بودن دوست ندارم برم چون تنها بودم دوران کودکیم نمیخوام بچه ی ایندم اذیت بشه ولی خب از طرفیم اموزش پرورش و این مدل کارا حقوقش کمه ولی ساعت کاریش واس خانما خوبه

اگه برای تامین زندگی بگه خوب نیست

ولی اگه برای استقلال خانم و یا بهبود شرایط روحی خانم بگه اشکالی نداره به نظرم

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
بحث دق کردن نیستولی بنظرم زشت یه مرد به زنش بگه برو سرکار

زشت چیع 

اصن همچین مردی بدرد زندگی نمیخوره 

😂

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اگه برای تامین زندگی بگه خوب نیستولی اگه برای استقلال خانم و یا بهبود شرایط روحی خانم بگه اشکالی ندا ...

اگه خانوم خودش دوست داشته باشه بحثش جداس ولی اگه مرد مجبور کنه نه

بنظر من که خوبه

اگه از روی دلسوزی و خواستن پیشرفت خانم باشه خوبه

مردا که دشمنمون نیستن هرچی میگن بدخواهی باشه یا فکرکنیم برا راحتی خودشون میگن

خانما سرکار برن سرشون گرم میشه این خاله زنک بازی ها هم کمتر میشه

همین اعتمادبنفسی که به خانما میده خودش خیلی خوبه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch