2777
2789

من درونگرام اصلا اهل گرم گرفتن و خودشیرینی یا گپ و گفت با بقیه نیستم خیلی رسمی و معذب به نظر میرسم 

و آدمی نیستم که بتونم ویزیتور و فروشنده و آرایشگر و خلاصه یه آدم خیلی اجتماعی باشم 

برای همین تا حالا که ۲۳ سالمه سعی نکردم شغلی داشته باشم و اصلا از پسش برنمیام منتظرم تکلیف دانشگاهم مشخص بشه بعدا با رشته خودم استخدام بشم (احتمالا پیراپزشکی شاید هم فرهنگیان قبول بشم) 

ولی اطرافم دخترا خیلی راحت برای درآمد کمکی یا تفریح هم که شده میرن سر کار مثلا منشی هستند یا تو یکی از لاین های زیبایی مشغولن یا حتی مثلا تو عطاری کار میکنند 

به نظرتون من بی عرضه هستم که نمیتونم این کارو بکنم؟ خیلی بچه پاستوریزه و بی تجربه ام و تو اینجور مسائل زبل نیستم 

منظورم از عنوان مشاغل رسمی و مرتبط با تحصیلات نبود 

من اگه از طریق درس و دانشگاه به جایی نرسم فقط میتونم خانه دار باشم عرضه هیچ کار دیگه ای رو ندارم 

بله برام‌ عجیبه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو کار کن اگه میخوای.توی کار لازم نیست با همه گرم بگیری البته نه توی همه کار ها

نه واقعا روم نمیشه

حس میکنم همه پیش من معذبن و دختر جالبی نیستم که بقیه مشتاق همکاری با من باشند

هر کاری که بتونی در کنار درس و دانشگاه و بدون نیاز به مدرک خاص بری همینه دیگه همه‌شون روابط اجتماعی خوب و آدم زرنگ می‌خوان 

عزیزم کار که فقط محدود به فعالیت بیرون از خونه نمیشه!

حتی اگه برای بیرون رفتن معذبی از کارهای کوچیک توی خونه شروع کن

یه حرفه یاد بگیر، مثلا قنادی، ویراستاری، خیاطی، رزین، شمع‌سازی و ...

کم‌کم شروع کن سفارش گرفتن، قطعا روی روابط اجتماعی‌ت هم تاثیرگذاره...

به خودت اعتماد کن🩷✨️

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷