سلام هفته ۳۷ بارداری رو تموم کردم امروز سونو بودم و وزن بچم ۲۱۹۰ گرم بود و تو جوابش نوشته بود وزن جنین زیر صدک ده درصد آیا کسی اینجوری بوده؟اگه کسی هست بیاد بگه لطفا خیلی استرس دارم و نگرانم 😔
بنظرم گوشت وسیب زمینی آبپز زیادبخورمشکل من روی پسرم
👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به وزن خودتون و همسرتونم داره ولی اگر خودتون مشکل کمبود وزن ندارین وزنش به نسبت هفته بارداریتون کمه مخصوصا اگر سزارینی باشین ولی اگر طبیعی هستین وقت دارین برین یه دکتر تغذیه راهنماییتون میکنه معنولا جنین تو هفته های آخر بسرعت میتونه وزن بگیره
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
چیزای مقوی بخور نگران نباش تا ۴۰ هفته جا داری در ضمن ۲ هفته اخر یهو بچه رشد میکنه.بچه من تو ۳۹ هفتگی ۲۷۰۰ به دنیا اومد خیلی اوچولو بود هیچ لباسی اندازه اش نبود اما بچه های ریز خیلی زود و خوب درشت میشن.فقط مقوی بخور