2777
2789
عنوان

کمبود وزن جنین

3557 بازدید | 33 پست

سلام هفته ۳۷ بارداری رو تموم کردم امروز سونو بودم و وزن بچم ۲۱۹۰ گرم بود و تو جوابش نوشته بود وزن جنین زیر صدک ده درصد آیا کسی اینجوری بوده؟اگه کسی هست بیاد بگه لطفا خیلی استرس دارم و نگرانم 😔

بنظرم گوشت وسیب زمینی آبپز زیادبخورمشکل من روی پسرم

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به وزن خودتون و همسرتونم داره ولی اگر خودتون مشکل کمبود وزن ندارین وزنش به نسبت هفته بارداریتون کمه مخصوصا اگر سزارینی باشین ولی اگر طبیعی هستین وقت دارین برین یه دکتر تغذیه راهنماییتون میکنه معنولا جنین تو هفته های آخر بسرعت میتونه وزن بگیره

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

بله عزیزم من ۳۸هفته رفتم سونو گفت ۲ونیم کیلو  فشارمم بالا بود دیگه با امپول فشار زایمان کردم و وزن نی نیم ۲۱۵۰بود. ولی خداروشکر مشکلی نداشت 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

چیزای مقوی بخور نگران نباش تا ۴۰ هفته جا داری در ضمن ۲ هفته اخر یهو بچه رشد میکنه.بچه من تو ۳۹ هفتگی ۲۷۰۰ به دنیا اومد خیلی اوچولو بود هیچ لباسی اندازه اش نبود اما بچه های ریز خیلی زود و خوب درشت میشن.فقط مقوی بخور

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪

من ۳۴هفته رفتم ۲۶۵۰بوذ گفت خوبه ولی ۶روز به زایمانم رفتم گفت ۲۹۷۰شده کمه اون شیش روزو همش خوردم تا دخترم به دنیا اومد ۳۴۵۰بود

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه