2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ سال پیش فوت داداش ۲۳سالم ک سه ماه بود دامادشده بود دیگه بعداون مامانم ادم سابق نشد.

الانم اینقدر قرصای ارامبخش خورده ماهارو نمیشناسه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ی بنده خدایی بود زندگی زهر بقیه کرده بود .یه عده از ترسش حتی نمیتونستن برن نونوایی نون بخرن. عاقبتش این شد ک اخرای عروسی دخترش وقتی داشتن میرفتن اسلحه که پر بوده تو دستش پسر کوچیکش دستش میزاره رو ماشع دقیقا صورتش مثل هندونه ای که افتاده باشه زمین همونجوری شد. درس عبرت همه شد

مادربزرگم از یه خانواده ی خیلی خوووب بوده،نوزده سالگی با یه کردی ازدواج میکنه هم سطح خودش ولی بعد معلوم میشه مرده روانی بوده،روی قران حلوی مادربزرگم ادرار میکرده،فحش میداده و حتی اینقدر زدتش که زودرس زایمان کرده و بچه مرده ب دنیا اومده😔طلا گرفت،اومد تهران ،لیسانس گرفت،معلم شد و با پدر بزرگم که همسن خودش بود ولی تحصیلاتش در حد سیکل بود ازدواح‌کرد،خونه و لوازم خونه و همه چی از مادربزرگم بود

ولی اونم خیلی نامرد بود،مرتب اذیتش میکرد که باید بری برام خواستکاری و زن بگیری و ....تا مادربزرگم توی ۴۵ سالگی با سه تا بچه سکته یدقلبی میکنه،قلبش نارسا میشه و سه چهار سال بعدم فوت میکنه،وقتی بچه ی بزرگش ۱۲ سالش بوده و کوچیکه۷ سال 

۲ سال پیش فوت داداش ۲۳سالم ک سه ماه بود دامادشده بود دیگه بعداون مامانم ادم سابق نشد.الانم اینقدر قر ...

خدا بیامرزه خدا رحمت کنه😔

من بعد فوت پدرم تا الان افسردم

۶ سال میگذره

قرص میخورم

خدا بیامرزه خدا رحمت کنه😔من بعد فوت پدرم تا الان افسردم۶ سال میگذرهقرص میخورم

ممنون گلم خداپدرتونو بیامرزه خداصبرتون بده واقعا سخته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مادربزرگم از یه خانواده ی خیلی خوووب بوده،نوزده سالگی با یه کردی ازدواج میکنه هم سطح خودش ولی بعد مع ...

طفلی مامانبزرگتون

کاش ازدواج نمیکرد

خدا رحمت کنه