2777
2789
عنوان

دوران پی ام اسpms

120 بازدید | 21 پست

دوران پی ام اس(از ۱۰روز قبل پریود تا روز پریود) 

من پنج روز دیگه وقت پریودمه امروز حال روحیم خیلی خیلی بد بود نشستم به عالمه گریه کردم احساس میکنم من بدبخت ترین آدم روی زمینم اصلا میخواستم همه رو بلاک کنم بی دلیل

حتی تصمیم کرفتم دیگه سرکار نرم😐😐😐

ازونطرف رژیم لاغری دارم چون خیلی چاق شدم ، الان شدیدا گشنمه درحالیکه روزای قبل پی ام اس اوکی بودم راحت رژیممو ادامه میدادم، ببین الان هی میرم در یخچالو کابینت باز میکنم یه چیزی میخورم

نمیدونم‌چیکار کنم منیزیوم هم خوردم تاثیری روی من داره

من قبلنا تو این دوره غمگین میشدم از بعد زایمان هورمونهام بهم ریخته عصبی میشم خدا نصیب هیشکی نکنه خیلی بده😪

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همینو امروز ا زمربیم پرسیدم که pms خیلی گشنه امه 

گفت یه چیز ذهنیتی باید حلش کنی راستم میگه

اگه بخوای یه هفته پی ام اس یه هفته پریود بعد پریود هم آدم گشنه اس خب هیچی دیگه

گفت سفیده تخم مرغ بخور و هویج 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من قبلنا تو این دوره غمگین میشدم از بعد زایمان هورمونهام بهم ریخته عصبی میشم خدا نصیب هیشکی نکنه خیل ...

وای که یکی از نگرانی های من اینه که واکنش بدنم عوض بشه و عصبی بشم تو این دوران..... باز گریه کردن آدم فقط برای خودش اشک می ریزه ولی عصبی شدن خیلی حال بدتریه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من تا الان چیزی ازین دوره متوجه نشدم ....یه ذره خیلی کم درد دارم ولی اعصاب معصابم میزونه

ورزشکارید یا مرتب ورزش میکنید؟ از اونه شاید.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من قبلنا تو این دوره غمگین میشدم از بعد زایمان هورمونهام بهم ریخته عصبی میشم خدا نصیب هیشکی نکنه خیل ...

آره واقعا منم عصبی میشم البته شدتش نسبت به غمگین بودنم کمتره، من مجرد بودم اصلا هیچ علایمی نداشتم ، نمیدونم این چه دردیه بخدا زندگیم تحت تاثیر قرارداده توی رفتارم باخانواده و بقیه

وای که یکی از نگرانی های من اینه که واکنش بدنم عوض بشه و عصبی بشم تو این دوران..... باز گریه کردن آد ...

انشالله نشی خیلی بده خیییلی😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آره واقعا منم عصبی میشم البته شدتش نسبت به غمگین بودنم کمتره، من مجرد بودم اصلا هیچ علایمی نداشتم ، ...

اره بعد ازدواج تغییر هورمونی هس بعد زایمان هم باز هس ،منم مجردی اینجوری نبودم

ورزشکارید یا مرتب ورزش میکنید؟ از اونه شاید.

هیچکدوم خیلی هم تنبلم .....

اما تا الان استرس و اضطراب خیلی کم و انگشت شمار داشتم .....کلن ریکلسم 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

چقد بده این دوران من عصبی میشم فقط😢

منم عصبی میشم اما کمتر نسبت به ناراحتی و گریه ، احساس بدبختی میکنم یاد تمام مشکلاتم از بچگیم تا الان افتادم نشستم کلی گریه کردم

انشالله نشی خیلی بده خیییلی😔

اوه آره 

دارو هست برای علائم این دوران

ورزش هم خیلی تاثیر داره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من تا الان چیزی ازین دوره متوجه نشدم ....یه ذره خیلی کم درد دارم ولی اعصاب معصابم میزونه

مجردی؟ منم مجردی اصلا هیچ علایمی نداشتم اما بعد ازدواج و زایمان این علایم اومده