2777
2789
عنوان

چقدر سایت پس رفت کرده نسبت به قبل

98 بازدید | 12 پست

سال ۹۶ که عضو شدم قوانین سایت برای کاربرها منصفانه تر بود روزی دوتا تاپیک حذف میشد و تاپیک حذف ساعات زیادی تقریبا کل روز باز بود 

قسمت سرچ سایت خیلی دقیق بود و الان کلا بی ربط به موضوع تاپیک بالا میاره

عکس گذاشتنم که آرزو شده اکثر اوقات

واقعا متاسفم 

من دیروز میخواستم تاپیکم حذف کنم و تعلیق بشم ولی گفتن باید صبر کنی روزای زوج فلان ساعت حذف کنی! جدا حقوق کاربر چی میشه ؟ هیچ سایتی نیست که انقدر برای حذف محتوا سنگ بزاره پیش پای کاربراش

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه انقدر سوالا رو پاک میکنن ، اگه اجازه حذف تاپیک بدن کلا سایت هیچی نداره و همه مطالبشون رو پاک می ...

خب سوالات مفید رو پاک نکنن مثلا دستورهای پخت و آشپزی یا درمانی و پزشکی و آموزشی

ولی مثلا تاپیکاس خصوصی چ فایده داره بودنش 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

دیگه انقدر سوالا رو پاک میکنن ، اگه اجازه حذف تاپیک بدن کلا سایت هیچی نداره و همه مطالبشون رو پاک می ...

اتفاقا قبلا که راحت روزی دوتا پاک میکردن مخاطب سایت بیشتر بود راحت تر مشکلات مطرح میکردن چون نگران موندش نبودن و خب مخاطب بالا بره تاپیکای مفیدم کامنت بهتری میگرفت

حذف تاپیک دلیل داره که سخت شده 

چون هر کسی نیاد هر چیزی رو تاپیک کنه 

با احساسات بقیه بازی کنه دروغ بگه بعد بره سریع حذف کنه واس خودش بعدانم هیشکی نفهمه 

به نظرم این یه سری کاربران که باعث این حرکت شدن 

من حتی پارسالم هی گفتن بیایین باهم نیاییم سایت که حذف تاپیک درس کنن من مخالف بودم چون دیدم یه سریا چقدر دروغ میبافن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب سوالات مفید رو پاک نکنن مثلا دستورهای پخت و آشپزی یا درمانی و پزشکی و آموزشیولی مثلا تاپیکاس خصوص ...

بضیا بعضی چیزا رو تو نت سرچ میکنن ، ک سوال شما و جوتب هایی ک ب طرف دادن میتونه مشکل یکی رو شاید حل کنه

ولی منم راضی نیستم ، کاش یک سایت دیگع بعدها بیاد ک انقدر فیلت.ر و قانون های الکی نداشته باشه

حذف تاپیک دلیل داره که سخت شده چون هر کسی نیاد هر چیزی رو تاپیک کنه با احساسات بقیه بازی کنه دروغ بگ ...

منطقی نیست واقعا این دلیل اونی ک میاد دروغ بگه راهش رو بلده کلا با این قوانین جدید بازدهی سایت مشخصه کم شده

منطقی نیست واقعا این دلیل اونی ک میاد دروغ بگه راهش رو بلده کلا با این قوانین جدید بازدهی سایت مشخصه ...

اینکه کم شده به خاطر محدودیت هایی که برای قوانین سایت گذاشتن 

وگرنه حذف تاپیک بایدم سخت باشه تا هر کی هر چی دلش خواست نیاد بگه سریع حذف بزنه 

شاید اومد یهو با تاپیک به یکی توهین کرد بعدم حذف کرد طرف چجوری ثابت کنه و پیگیری کنه 

از این موارد زیاده که این سختی توجیه میکنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵