2777
2789
عنوان

میگه این کار مال خراباست

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 176 پست

از حرف زدنش بدم اومد. اگه میگفت فلان کار پرستیژ بالاتری داره یا واسه تو مناسب تره یه حرفی. فقط و فقط خرابی مال خراباست. مطلقه ها پاکن مثل من و شما. هر کسی هم که کار میکنه و نون حلال در میاره پاکه. اگه میگفت فلان فروشگاه رفتار کارفرما بده یا محیطش بده قابل قبول بود ولی اینجور حرف زدن. به نظرم یه تجدید نظری بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از لیسانسه ها هم رفتن ناخون کار و مژه کار شدن. وقتی نیاز مالی باشع کار عار نیست .

دقیقا از رشته ما دوستان همه رفتن ارایشگا زدن خوبه باز سرمایه اشو داشتن

چه تفکر احمقانه ای !!این همه زن و دختر خوب و خانواده دار فروشندگی میکنناین حرفها چیه؟

خب میگه شماخوبید مردا زهنشون خرابه ممکنه اتو بگیرن ازت و باهات یکاری کنن بزور 

مگه چشه میشه شما که از بیرون متوجه ماجراهستید بگید مشکل کجاست؟

ببین کسی که شغل کاملا زنونه رو میگه مال فلاناست از نظر فکر به شدت سطح پائینه

از اون بدتر که زنای فلانو با مطلقه یکی میکنه

به هر حال تصمیم با خودته ولی این آدم از لحاظ فکری به شدت داغونه

چرا باید انقد راحت به این قشر تهمت بزنه و همه رو یکی کنه ؟ چرا باید برا شما تعیین تکلیف کنه؟

واقعا آرع به این قشرتهمت زد که اقایونی ک تو این کارن دنبال این چیزا میرن صددرصد.

چون میگه صلاح منو میخواد و تعصب وغیرت داره

نظر من هم همینهاین آدم جلوی پیشرفتت رو میگیرهیعنی چی برو تدریس کن؟مگه شغل تدریس برای همه فراهمه؟

دقیقا من چندساله توخونه ام چون لیسانس دارم همش نازمیکردم میگفتم هرکاری مناسب من نیس:درنتیجه سنم رف بالا الان سرمایه ای ن پولی ن مهارتی هیچ چیز ندارم😊💔

خب میگه شماخوبید مردا زهنشون خرابه ممکنه اتو بگیرن ازت و باهات یکاری کنن بزور

وای

مگه الکیه

مغازه بالاخره همسایه داره یعنی چی؟

دوست نداری نرو من خودم به شخصه فروشندگی رو برای خودم نمیپسندم ولی خب طرز فکر پارتنرت هم اشتباهه

واقعا آرع به این قشرتهمت زد که اقایونی ک تو این کارن دنبال این چیزا میرن صددرصد.چون میگه صلاح منو می ...

چند سالته؟ غیرت یعنی مراقبت باشه نه که محدودت کنه. من یه مدت با یه همچین ادمی تو رابطه بودم دقیقا همین بود فکر میکرد همه نگاه بد دارن و.. به اسم غیرت منو محدود میکرد. الان روزی هزار بار خداروشکر میکنم که اون ادم از زندگیم رفت... واقعا موندم اونموقع عقل تو سرم نبود رفتاراشو میدیدم و تحملش میکردم

واقعا به چیه این آدما دلتونو خوش میکنید؟ به دارایی فضاییش ، به تیپ برتپیت ، به پست بالای ننه باباش، برید برای خودتون زندگی کنید از الان خودتونو برده حرفای مزخرف اونا نکنید

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛