2777
2789
عنوان

میگه این کار مال خراباست

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 176 پست
بی پولی جرم نیست منظور من از اون کامنت این بود که مردهای با سطح تفکر پایین کافیه بفهمن نقطه ضعف داری ...

خب پاسخش 

جواب ندادن به مردای سطح پایینه شما یه پیج اینستا هم بزنی دستبند بفروشی یا لباس بفروشی یا هرچی مردای سطح پایین زیادی هستن که حرف زیاد بزنن باید اهمیت داد؟

نمیدونم شاید چون محیط زندگیمون متفاوته تفکرا هم متفاوته 

البته من تهران نیستم 

یکی گفته بود شهرستان اینجوریه فکر کنم 

خواستم بگم بهش من شهرستان زندگی میکنم وما همچین چیزی رو نداریم

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خب چرا میگه برو تدریس کن یا یه کار که مربوط ب خانوماست انجام بده.میگه از تعصب هستش نمیخواد که بهم نگ ...

اخه 

تو داری تو جامعه ای زندگی میکنی که مجبوری کار کنی طبیعتا 

هر جاعم بری مرد هست 

الان خاهر من دبیره 

تو مدرسه ای‌که درس میده معلم مردم هست 

رییس مدرسه ام مرده 

نمیشه سر مردا رو برید یا خودمو بچسبونیم به فرش خونه که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشی خودم اقا هستم پارینتر کیلو چند بچسب به زندگیت پس فردا کات مکنید میرید مسخره بازیها چیه خودش بی ...

خخ باشه خیلی ممنون آقای محترم یعنی از نظرشما فروشندگی خانوم ایرادی ندارع؟

یعنی یه آتویی ازت بگیرن و بعد محبورت کنن که باهاشون بری خونه وگرن ابروتو میبرن.گیریم که کل شهر این ع ...

خودت خندت نمیگیره این حرفارو میزنی؟ اتو چیه؟ رسما داره میگه جنبه نداری بری سرکار خراب میشی با مردا میری خونه

پس یعنی مشکلی نداره من برم فروشندگی؟

عزیزم هرکاری ک توش زحمت بکشی دست رنجت باشه مقدسه ،مشکل چیه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اخه تو داری تو جامعه ای زندگی میکنی که مجبوری کار کنی طبیعتا هر جاعم بری مرد هست الان خاهر من دبیره ...

دقیقا

آدمی که ذاتش پاک باش و سالم باش 

هرجا بره سرکار سالم میمونه 

ولی اونیکه ذاتش خرابه،هرجام بره سرکار به گند میکشه 

خب زودتر تمومش کن خودت بعد ها برمیگردی میبینی چه موقعیتایی رو به خاطر این ادم از دست دادی کل جوونیتو ...

خیلی ممنونم از نظرت شادوسالم باشی.

بله شاید تمومش کنم.

وای چه بددد

خب عوضش کن عزیزم

البته پارتنرت و😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خیلی ممنونم از نظرت شادوسالم باشی.بله شاید تمومش کنم.

اینجور که من فهمیدم 

تو نظرت هنوز با گذشت این همه نظر منفی 

تغییری نمیکنه و ادامه میدی 

که باز بخودت مربوط 

به هرحال به اسم غیرت درآینده شاید خونه نشین بشی 

چه تفکرات سمی و زشتی در مورد خانما دارن 

مطلقه ها و خرابا این دو کلمه در کنار هم نشونه اینه ایشون نخود مغز هستن 

یا کلا زن ستیز  

تا ذهن خود طرف خراب نباشه کسی و خراب نمیگه 

اصلا به پارتنر چه مربوط 

نون از خودتون میخورین به هر کسی بها میدین

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

از نظر من فروشنده بدلیجات بودن خیلی هم کار شیک و جالبیه . اگه طبق حرف پارتنر تون باشه پس اونایی که بدلیجات می‌خرن هم یعنی خرابن؟ 😐 چه ربطی داره ؟

شغلی که انتخاب کردید هیچ مشکلی نداره اما راجع به انتخاب پارتنر بیشتر دقت کنید .

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️