2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما پیگیری کنید و پیش دکتر خوب ببر و آزمایشات ادرار رو بطور منظم بنا به توصیه پزشک انجام بده. از آشناها مون بودند که مادر فکر می‌کرده بچه دیگه عفونت نمیکنه و آزمایش نمی‌گرفت باعث شدد صد زیادی از کلیه از کار بیفته ولی اگر به توصیه ها گوش بدی و به موقع معاینات لازم رو انجام بدی ایشا الله این مشکل هم برطرف میشه

خوب میشه ها اما کلا تا اخر مشکل کلیه پیدا میکنه

من بچه خاهرم اینطوریه از نوزادی الان ۲۰ سالشه

کلیه هاش یکم به مشکل خورده بخاطر این موضوع 

قرص میخورره بیست ساله

به کلیه بدجور فشار میاد بخاطر تنگی مجرا هر کاریم کنن مادرزادی ک تنگه درست خیلی درست نمیشه 

بچه خاهرک دفع پروتعین هم داره یکم

آره برای یکیش یکی از کلیه ها از کار افتاد. و دیگری ۵۰-۶۰ درصد کلیه هاش متاسفانه آسیب دید. و آخرش هم عمل باز شد. مورد دوم مادرش می‌گفت من باید هر ماه آزمایش می‌گرفتم ولی اینکار رو نکردم فکر میکردم با ژل خوب شده و تموم شده.  واصلا نزار بچه ات دچار عفونت بشه چون عفونت آسیب به کلیه میزنه.  بزرگتر که بشه هم بدن رشد می‌کنه و بهتر میشه و هم خوب دکترها کارهای لازم رو انجام میدن. و وظیفه شما اینه که اصلا این موضوع رو شوخی نگیرید! بچه  خواهرم شش ماهه و تا حالا دوبار عفونت داشته و دکترها بهش گفتن عکس رنگی بندازین ولی خانوم میندازه پشت گوشش! میگه نه بابا هیچی نیست چرا بچه رو به خاطر عکس اذیت کنم!!!