2777
2789

تو ی تاپیک حرف ماه ها قبل رو تعریف کردم گفتم که

خواهرشوهرم باهام دعوا کرده گفته بهم (( جنننده)) شوهرمم اصن امون نداده من جوابشو بدم سریع داد زده فحشس داده هزااارتا فحش بهش داد فحشایی که اصلا فکر نمبکردم بلده🤣خودمم بی زبون نبستم ولی خدارشکر شوهرم اصن امون نداددددد رفت بزندشم که بقیه جلوش گرفتن

حالا تو تاپیک چن نفر گفتن ای وای چرااا فحش داده اذم مگ ب خاهرش فحش میده شوهرت مشکل داره و فلان😨😨😨😨😨

اقا حسودیییی زن ستیزییی کم عقلی چی هستی

درسته قبلا از ایل و تبار شوهر فحش خوردین و شوهرتون مث پشمک هیچی نگفته ولی حدقل عادی جلوه ندینش که عادی سازی. نشه ازاین ببعد دخترای طفلک از عفریطه ها فحش بخورن…… دیگ همه ک خواهرشوهر خوب گیرشون نمیفته…..

والا من راضیم شوهرم خودش  روزی ده تا فحش بده بهم (هرچند ک اینجوری نیست البته دعوا داریم بحث داریم))

ولی پیش بقیه کوه پشتم باشه 

نظرشما چیه؟؟؟شوهرم باید ب خاهرش هیچی نیمکفت؟؟؟😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز شما گفتی همسرت بخاطر ی حرف کوچیک خواهرش بهش گفته حرومزاده کاربرا که گفتن شوهرت چرا گفته

گفتی باعث سقط بچم شده!!!

زن ستیزی فقط دفاع از حقوق خودت نیست اینکه کسی به واسطه برادر بودن و تن صداش به خواهرش بگه حرومزاده و اینجوری به مادرشم گفته باشه فاحشه بدترین نوع زن ستیزی هست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کاری به بعدش ندارم اما

چه خواهر شوهر گستاخی 

چطوری جرات کرده این کلمه رو زبون بیاره برات

به نظرم هم کار خواهر شوهرت هم کار شوهرت اشتباه بوده و خب این رابطه باید از ریشه درست بشه نه با فحش و توهین

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

باریک الله به شوهرتت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ببین من هیچوقت فحش نخوردم و کسی جرات هم‌نمیکنه بهم تو بگه

امااااا خیلی زشته مرد ب خواهرش فحش ناموسی بده

دوتا زن دعوا کردین از پس هم بربیاین دیگه شوهرت کارش خیلی زشت بود

حالا درسته بهم میگی حسود زن ستیز ولی راحت باش من نظرم گفتم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیز شما گفتی همسرت بخاطر ی حرف کوچیک خواهرش بهش گفته حرومزاده کاربرا که گفتن شوهرت چرا گفتهگفتی باع ...

سقط بچه یکی از بدی های این خواهر بود و فحش بخاژر اون نبود اصلا

گفتن خواهرر ال و بل منم گفت خاهر داریم تا خاهر

چرا اون حرف رو بهت زد؟ خیلی زشته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یعنی خاک برسر مردی که ب هم‌خون خودش بگه حرومزادهبجز خواهر ب مادرش هم توهین کرده دلت خوش نباشه ب داشت ...

جدیدا تو سایت تا نظرمون میگیم متهم میشیم ب زن ستیزی و حسادت

اخه حسادت ب اینکه شوهر طرف فحش رکیک میده ب همشیر و همخونش بابت حمایت از زنش؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!