2777
2789

من امسال پشت موندم ترازم‌ بدتر شد بخدا با بدبختی اومدم این نهاییارو‌ دادم اصلا به پشت کنکور موندن دوباره فکر نمیکنم! ۳ ساله خب چیکار کنم جواب نداد واسه من جواب نداد تصمیم دارم اگه نیاوردم برم آزاد تهران یه رشته بدرد بخور بخونم اونکی دوست دارم چقدر مگه عمر میکنم که از همچی بزنم اونم با شانس احتمالی از کنکور قبول بشم؟ فقط یه بغض لعنتی اذیتم میکنه خیلی زیاد💔نمیدونم چه مرگمه بجای پیشروی و فکر نکردن به گذشته همش میگم دوباره پشت بمونم ولی واقعا امسال به معنای واقعی کلمه نابود شدم دیگه دست و دلم به خوندن نمیره زده شدم هیچکس مجبورم نکرد خودم خواستم ولی بدتر شدم امسال دیگه نمیتونم😭💔

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

اصلا نمون برو

فقط یه چیزی عین عقده مونده تو دلم نمیدونم دوباره چه مرگمه ولی میخوام برم امسال روانی میشم اگه دوباره بمونم میگم وسطاش با دانشگاه میخونم

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه چیزی عین عقده مونده تو دلم نمیدونم دوباره چه مرگمه ولی میخوام برم امسال روانی میشم اگه دوباره ...

اصلا نمون عزیزم برو 

با این روحیه پشت بمونی سال بعد بدتر میشه همه چی

فقط 50 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

اگه پولش داری آزاد بخون خودتو عذاب نده

نمیدونم

چ رشته ای هستی ؟ چند سال کنکور دادی ؟

تجربی لعنتی ۳ ساله💔