2777
2789
عنوان

مستاجری وخرابی لوازم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 24 پست

موقع ورود به منزل رو به قبله به سلام به پیامبر بدین یه صلوات و یه توحید البته با معنی و توجه 

این از همه چیزایی که تا حالا یاد گرفتم و امتحان کردم موثر تر بوده 

اینو یکی از اماما به یه نفر یاد دادن آنقدر وضعش خوب شد تونست به همسایه ها و فامیلاشم کمک کنه 

بین الطلوعین هم خواب نباشین 

میگن سوره واقعا خیلی تاثیر داره.نمیتونین واک مسکن و اینا بگیرید خونه بخرید؟ یه خواب حتی کوچولو. هرچن ...

ممنون عزیزم میخونم حتما انشالله که شما هم خونه دار بشین وام هرچقدرم بگیری باز کم میاری🥲انقدر که قیمت خونخ رفتع بالا نصف حقوق هم برای وام میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تواین وضعیت اقتصادی خداوندبه همه ی مستاجرهاکمک کنه ..فرجی بشه خونه دارشن

خیلی سخته قبلنا مردم یکم پول کنار میزاشتن یا لوازم خونه رپ میفروختن میشد خونه خرید الان هرچیم پول بزای فرداش همه چی گرون شده باز کم میایم

انشالله که شما هم خونه دار بشین واقعا سخته

منم ی سال و ۳ ماه مستاجر بودم بعد همه زورم زدم پارسال اینموقعا خریدیم کلنگی.حالا ی جمله بمن بگو به شوهرم بگم ک هر بحث باشه میگه دنبال خونه ای بجا مهریه برداری.

ایشالا زود صاحبخونه شی

منم ی سال و ۳ ماه مستاجر بودم بعد همه زورم زدم پارسال اینموقعا خریدیم کلنگی.حالا ی جمله بمن بگو به ش ...

ممنونم عزیزم شوهر منم بعضی وقتا این حرفو میزنه یبار باید باهاش بحث کنی تا نگه دیگه

ممنونم عزیزم شوهر منم بعضی وقتا این حرفو میزنه یبار باید باهاش بحث کنی تا نگه دیگه

هزاربار صحبت ‌کردم

تازه بررگترا رم کشیدم وسط.حالا خوب خدا زده پس کلش دائما مریضه الانم رفته داروخونه قرص دارو بگیره هزار یک بیماری داره