2777
2789
عنوان

کسی بوتاکس چشم گربه ای زده

356 بازدید | 34 پست

بچه ها میخام انتهای ابروهام و انتهای چشمم کشیده بشه همون کاری که کش لیفت می‌کنه در واقع 

بنظرتون بوتاکس چشم گربه ای بزنم؟ یا چیکار کنم 

من زدم ولی تغییر آنچنانی نکرد با اینکه کلا بوتاکس ام عالی شد ولی حالت چشام تغییر زیادی نکرد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

الکیه

من زدم ‌والا افتاده ترم شد چشمام 

فقط لیفت شقیقه یا نخ وسلام

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکیهمن زدم ‌والا افتاده ترم شد چشمام فقط لیفت شقیقه یا نخ وسلام

لیفت با شقیقه هم امتحان کردین خودتون؟

چقدر ماندگاره؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

من زدم 

خارجی هم زدم 

هیچهیچ تغییری نکردم 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یعنی چجور که بوتاکست عالی شد ولی تغییر نکرد🥲😐الان چجوریه

کلا پیشانی و دور چشم رو زدم که کامل عمل کرد ولی حالت چشمم تغییر نکرد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
الکیهمن زدم ‌والا افتاده ترم شد چشمام فقط لیفت شقیقه یا نخ وسلام

دیگ خودت میدونی باید جواب هممون رو بدی ..اولا مبارک باد ..دوما چقدر ماندگاری داره ..

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

هزینش چقدره

قیمت ها جاهای مختلف خیلی فرق داره ولی چیزی حدود ۸۰۰ تا یه تومن

بوتاکس چه مارکی زدی پیش کی زدی خوب شده

من پیش دکتر بیان فر میزنم همیشه مارک مصپورت. سالی یه بار میزنم