2777
2789

اره من دارم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید براش یه قفس بگیری که بشه زیرش پوشال بگیری بریزی برای دستشوییش که قفس کثیف نشه و نم پس نده زیرش هم برا اطمینان پلاستیک بزار غذا هم از داروخونه حیوانات یونجه فشرده شده بگیر بخوره بیشتر کاهو و هویج هم بهش بده ولی زیاد نه بعضی وقتا از داروخونه ظرف ابخوری هم اگه خواستی براش بگیر مثل پستونکه به قفسش وصل کن 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

پوشال مهمه حتما تو قفسش بزارید چون معذرت میخوام ادرار که میکنه بدنش کثیف نشه خوب هم قفس رو نگاه کنید زیرش سالم باشه یه وقت خونتون کثیف نشه شکسته نباشه یه وقت هر جا قفس رو میزارید قبلش رو زمین یه چیزی بزارید یه وقت شانسی کثیف نشه برا اطمینانه اینا همش

زن داداشم داره بس که خونه زندگیش بوی ادرار میده ادم رغبت نمیکنه روی زمین بشینه

اره اگه قفسش زود به زود پاک کنی بو نمیگیره