2777
2789

من برای یه رشته ای و هنری درس میخوندم متاسفانه یهو مریض شدم یکی دو بار عمل کردم و بچه های اون کلاس کلی مسخره ام میکردن تحقیرم میکردن که تو ک اینطوری هستی و بعضی وقتا فقط میایی نیا کلا با حالت خیلی بدی میگفتنا 

بدی داستان اینجا بود ک یکی از استادا و طراح های سوال بابای خودم بود و آخرین امتحانا رو ۴ روز فقط میخوندم چون بابام معتقد بود من سوالا رو به هیچ کس نمیدم حتی بچه خودم

خلاصه من با اینکه زیاد نرفته بودم کلاس ۴ تا آزمون رو با بالاترین نمره قبول شدم جوری که از اون ۴۰ و خورده ای نفر فقط ۱۰ نفر قبول شد و نفر دوم من بودم متوجه شدم باز گفتن دردش چیه خب پدرش بهش سوالا رو داده من ک این حرفا رو میگفتن سکوت میکردم ولی واقعا متاسفم براشون🥲سعی کنید دل نشکنید

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولشون کن باسن لقشون، دارن میسوزن دیگه معلومه اینجوری خودشونو قانع میکنن

اصلا بدجور بهم ریختم ادمیم که بدم میاد یکی پشت سرم به ناحق حرف بزنه کاش میتونسم جوابشونو بدم

اصلا بدجور بهم ریختم ادمیم که بدم میاد یکی پشت سرم به ناحق حرف بزنه کاش میتونسم جوابشونو بدم

خب چرا جوابشونو ندادی 

بعدم اصلا مهم نیست از اونا بالاتری گفتم که دارن میسوزن دارن اینجوری میکنن

یبار تو دانشگاه نمیدونم چه مسئله ای برام پیش اومده بود انقدر گریه کرده بودم زیر چشمم از خشکی زخم شده بود خیلی ناراحت بودم

یکی از همکلاسیم به روم آورد 

چند وقت دیگه دیدم چشم خودشم همونطور شده

عزیزم هرکسی دیگه هم باشه دقیقا همین فکرو میکنه حتی ماها... شما هم سعی نکن خیلی خوب جلوه بدی عزززیزززممم... البته و صد البته که این موضوع شما به هیچ احدی ربطی نداره

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

عزیزم هرکسی دیگه هم باشه دقیقا همین فکرو میکنه حتی ماها... شما هم سعی نکن خیلی خوب جلوه بدی عزززیززز ...

چه خوب جلوه دادنی 

من با پدر خودم توی خونه به زور به سلام علیک داریم آدم خیلی جدی هست 

چون وجدان حالیش میشه یعنی دروغ میگم؟