2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5524 بازدید | 438 پست
اتفاقا قبول میکردی ولی می گفتی دو تا کارگر از قبل برای تمیز کردن خونه و برای پذیرایی و بعذچد برای ج ...

اتفاقا گفت به تمیز کاری کار نداشته باش میدونی من خیلی اذیتم اصلا نمیتونم بشینم سر دلم میسوزه وقتی میشینم 🤦🏼‍♀️خونه مامانم اینا هم نمیتونم برم دخترم اونجا خیلی اذیتم میکنه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

نه نمیخوام بمونه😑اونوقت یه تاپیک دیگه @_گل_یاس_‍ بزن واسه دورهمی🤨به مناسبت این چندوقتی ک نبودی😵

ولش بابا من حوصله تاپیک زدن ندارم اینم چون خیلی غذای وجدان داشتم زدم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم به نظر من اگه شرایطش رو هم داشتی و وقتت هم آزاد بود نباید قبول میکردی که بیان خونه ات چرا باید ...

میدونی قبلا سر بارداریم عقد کنون دخترش مردها اومدن خونه ما با وجود اینکه ماه آخرم بود و لکه بینی داشتم خونممم کثثیییییییف چون پسرم کوچیک بود حتی نگفت بیام کمک روز بعدشم حتی نگفت دستت درد نکنه چه برسه به اینکه بیاد واسه من کثیف کاری جمع کنه😐حالا باز یادش از من اومده

😂😂😂😂پرنسسعلی مارو باش

اتفاقا مردیه برای خودش😍هیچکس جرات ندارن به مامانم بگه تو

اتفاقا مردیه برای خودش😍هیچکس جرات ندارن به مامانم بگه تو

جون بابا 

چشم نخوره ایشالا

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ولش بابا من حوصله تاپیک زدن ندارم اینم چون خیلی غذای وجدان داشتم زدم

خب دوباره غذا درس کن

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

میدونی قبلا سر بارداریم عقد کنون دخترش مردها اومدن خونه ما با وجود اینکه ماه آخرم بود و لکه بینی داش ...

چقد پرووو