2777
2789
عنوان

بابام داره ظرف میشوره و غذا میپزه

364 بازدید | 28 پست

این عنوان رو چند روز پیش زدم ...

مامانم تا دیروقت سر کار بود بعد که اومد بابام کلی سرش داد و فریاد کرد و خودش رفت آشپزخونه و ظرف شست و غذا درست کرد ....

دیشب تا اذان صبح بیدار بودم دیگه امروز ساعت ۱۱و ۱۲ ظهر با صدای بابام که به عموم میگفت مرغارو هم کسی نیست خورد کنه و ... بیدار شدم (مامانم صبح تا شب سرکاره) ‌‌..‌.

عموم گفت پس مانِل کجاست ؟ (مانِل منم)

بعد بابام با لحن خوب گفت خوابه وقتی دید بیدار شدم بهش گفتم مرغا رو چیکار کنم با لحن خوب گفت حوصله داری برامون ناهار بپزی؟ 

واقعا خوشحالم که مسولیتی رو گردن نگرفتم قبلا که الان طلبکارانه باهام حرف بزنه مثل مامان بیچارم که صبح تا شب سرکار بعدم اونطوری سرش داد و بیداد کرد 

نظر شما چیه 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

نظرم اینه مادرت رو غریب گیر اورده ولی تو بچشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقسیم وظایف باید دقیق معلوم باشه، تا کسی جای کسی انجام نده و ایراد پیش نیاد

چه کار بیرون چه کار داخل، پدر مادرت باید بشینن توافق کنن که کی باید چکارا کنه، تا ناراحتی پیش نیاد

خدا رو چه دیدی

بابات نمیره سر کار؟

دارن با عموم یه بخشی از خونمون رو بازسازی میکنن همین الانم مشغولن

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

کار بابات چیه؟

الان دارن با عموم یه بخشی از خونمون رو بازسازی میکنن

بابات مفت خوره؟ببخشید اینطور گفتم ولی شغل بابات چیه که زحمت مادرتو نمیبینه

بابام بنا