2777
2789
عنوان

یه سوال در رابطه با نامزدم

254 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها جمعه با عشقم هتوز پارتنرمه رفتیم ییرون آخ خیلی عاشقشم براش مییمرم بهش گفتم یه عکس باهم بگیریم بعد تو خونه دیدم خودم خوب نیفتادم 😓واای براش نفرستادم اونم هنوز چیزی نگفته که بفرست یعنی زسته نفرستادم؟ 

من برم سمو بکوبم به ستون

منم میام دوتایی بریم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اون براش مهم نیس چون خود واقعیتو کنارش داره 

چ بفرستی چ نفرستی اون یه نگاه سطحی میندازه و میره 

اقایون مثه ما خانوما نیستن ب فرمژه و دماغ کوچولو و سربالا و پوست یک دست و صاف نگاه کنن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ن اون براش مهم نیس چون خود واقعیتو کنارش داره چ بفرستی چ نفرستی اون یه نگاه سطحی میندازه و میره اقای ...

آهان پس اینطور آره واقعا ما خیلی حساسیم مدسی گلم از حرفای قشنگت

ببخشید ها ولی خیلی سوال مسخره ای بود 😂😂😂

😂نه بخدا مسخره کجا بود آخه من زشت افتادم تو عکس بعد براش نفرستادم البته خکدشم هنوز نگفته خوب میگم اگه نفرستم نگه یی فرهنگه و بدجنسه؟

نه چرا بی فرهنگی و زشت باشه قرار نیست هر عکسی با کسی گرفتیم اونو بفرستیم

درسته ولی ما باهم همین یه دونه عکسا داریم اگه عکسا خیلی بود آره ولی این تنها عکس بین منو و اونه