mona__666 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 537 عنوان باید حتما شوهرم بیاد رضایت بده 224 بازدید | 17 پست برای خروج از کشور باید حتما شوهرم بیاد رضایت کتبی بده؟ 1404/03/18 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 19918 برای دریافت پاسپورت. نه خروج از کشور. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
mona__666 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 537 برای دریافت پاسپورت. نه خروج از کشور. پاسپورت قبلا گرفته بودم یعنی برای اینکه جایی برم نیاز نیست شوهرم بیاد؟
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11320 اگر حقشو نگرفتی موقع عقد بله ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 19918 پاسپورت قبلا گرفته بودم یعنی برای اینکه جایی برم نیاز نیست شوهرم بیاد؟ نه لازم نیست. اجازه فقط برای پاسپورته. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
mona__666 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 537 باید برید محضر رضایت محضری بده ارتباطی با شوهرم ندارم نمیخوام داشته باشم 😐😔
royaye_sabz عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 7362 پاسپورت قبلا گرفته بودم یعنی برای اینکه جایی برم نیاز نیست شوهرم بیاد؟ نه دیگه مهم گرفتن پاسپورته