2777
2789
عنوان

شیمی یازدهم برای نهایی💔

341 بازدید | 6 پست

فصل ۱ و نیمه‌ی اول فصل ۲ اوکیه خوب بلدمشون. اواخر فصل ۲ اون سرعت و اینا مونده و کل فصل ۳. از اون سرعت باز یه ذهنیتی دارم، ولی از فصل ۳ واقعا هیچی! یه مشکل خیلی بزرگ و بدی پیش اومد نتونستم از فرجه استفاده کنم، سرزنش نکنید لطفا. الان تا شب این مطالب باقی‌مونده رو چیکارشون بکنم؟؟🥲 نمراتم خوبه، نمیخوام شیمی خییلیی خراب بشه. زیر ۱۷ نباید بگیرم واقعا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم از استرس میمیرم. نمی‌تونم بخونم اینقدر استرس دارم. جمع نمیشه واقعا

تمام تمرکزت رو بزار رو درست به چیزی فکر نکن بشین بخون تا فردا تموم میشه

منم آبجیم یازدهمه فردا امتحان شیمی داره

فصل سه خیلی راحته

نه انصافا! کم هست حجمش، ولی سخته! سرکلاس دبیرمون تدریس می‌کرد برعکس تمام مطالب قبلی اصلا نمی‌فهمیدم چی میگه. چند نمره ازش میاد؟

تمام تمرکزت رو بزار رو درست به چیزی فکر نکن بشین بخون تا فردا تموم میشهمنم آبجیم یازدهمه فردا امتحان ...

تموم میشه ینی؟ آخه میگن قراره امتحان شیمی فردا سخت و سطح بالا باشه.. من سطح پایین باشه هم نمره‌ی خوبی نمیگیرم چه برسه به سطح بالا!!

تموم میشه ینی؟ آخه میگن قراره امتحان شیمی فردا سخت و سطح بالا باشه.. من سطح پایین باشه هم نمره‌ی خوب ...

به حاشیه ها توجه نکن هر کسی یه چیزی میگه 

اگه بخونی آره تموم میشه 

به خاطر یه امتحان آخر معدلت رو خراب نکن