2777
2789
عنوان

واقعیت پشت کنکور موندن رشته تجربی اینی هست که میگم😌ی توصیه به همه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست
پشت کنکورم برای کسی خوبه که زیر ۷۰۰۰ شده حالا یه تلاش میکنی بالای ۷۰۰۰واقعا بدرد نمیخوره

این چه حرفیه یکی اینو ببینه ناامید میشه

انقدر رتبه‌های بالا هست سال بعد رتبه خوب اوردند

الان سال بالایی مون سال اول بیست سی هزار شده بود سال بعد ۲۰۰ آورد.

پشت کنکور نمون چون  

1 چون اکثرا همکلاسیاتت میرن دانشگاه حسرتشو میخوری که چرا نرفتی   

2 خانوادت میرن بیرون ولی تو مجبوری درس بخونی

3 همسنات درحال تفریحن ولی تو پای درس

4 روزای سخت و تاریک وقتی هنوز خورشید درنیومده مجبوری بلند شی پای درست

5 وقتی همه خوابن تو بیداری

6 طعنه و کنایه از خانوادت میشنوی

7 بعضی روزا با گریه میری سر درست چون برات سخته چون درال مقایسه کردن خودتی

8 نشستی خونه همه تو مهمونین عید و...

اشاره کنم کسی که هدفشو دوست داره صد سالم باشه پاش میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم خیلی به کامپیوتر علاقه داشت .. به زور من رفت تجربی .. من می گفتم دندان پزشکی بمون یه سال بخون .. گف مامان اصلا نمی تونم .. با شرط معدل رفت مهندسی کامپیوتر .. الان خدا رو شکر میبینم چقدر خوشحاله و کیف می کنه با رشته اش

این چه حرفیه یکی اینو ببینه ناامید میشهانقدر رتبه‌های بالا هست سال بعد رتبه خوب اوردندالان سال بالای ...

اون یک مورد نادره شاید سال اول هیچی نخونده،ولی کسی که سال اول همه تلاششو کرده سال دوم خودشو بکشه فقط چند هزارمیاد پایین چون سطح درسی ادما زیاد تغییر نمیکنه

پشت کنکور نمون چون 1 چون اکثرا همکلاسیاتت میرن دانشگاه حسرتشو میخوری که چرا نرفتی 2 خانوادت میرن ...

اخرم تراز ها گند

سوالا سخت

خر تو خر

تا وسط سال معلوم نیست ترمیم داری یا نه

تا دم امتحان ها معلوم نیست باید ۱۱ بدی یا ۱۲

گندددد

💄🩺

سلام خانم های گل الان که رتبه کل اختصاصی اومده ، با اون میشه چیزی رو حدس زد که در چه سطحی هست ؟ برای خودم نمیخوام ، برای داداشم دارم میپرسم ، دوست ندارم از خودش سوال کنم چون حس می کنم کم شده و رشته خوبی قبول نمیشه ، نمره کل آزمون اختصاصی 5324 شده (رشته تجربی )

اینکه دردِ من ، دردِ تو نباشه ؛ دردِ !!! 
خیلی بدهمخصوصا واسه کسایی که عادت کنن به اینکه خب سال بعد

دقیقا هی فکر میکنن سال بعد هست و...

خودمم از نتایجم راضی نیستم ولی زورمو میزنم تو این ماه حتی شده حسابداری دولتی بیارم خودمو راحت کنم 

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

اخرم تراز ها گندسوالا سختخر تو خرتا وسط سال معلوم نیست ترمیم داری یا نهتا دم امتحان ها معلوم نیست با ...

درست.

ولی کسی که دوست داره هدفشو البته واقعااا بخونه بمونه بهتره چون هدفش اینه

سلام خانم های گل الان که رتبه کل اختصاصی اومده ، با اون میشه چیزی رو حدس زد که در چه سطحی هست ؟ برای ...

سلام باید بزارین تراز نهایی ها بیاد بعدش مشخص میشه چون نهاییا ۶۰ درصد نتیجه رو معلوم میکنه و کنکور فقط ۴۰ درصدشه

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

این واسه کسایی ک علاقه ندارنمن بعد از ۴سال هنوزم میخوام کنکور بدمو واقعا شرایطم متنوع بود تازه بعد ا ...

به علاقه نیست دوست خوب من 

خیلیا علاقه شدید داشت اما شت موندن روانشونو از بین برده

پشت موندن فرسایشی هست 

ی حیوان که مغزش به کاملی انسان نیست رو هم بزاری ساعت ها تو قفسش بمونه دق میکنه 

حالا ما که انسانین و درک بهتری از شرایط داریم فکر کن طرف پشت بمونه ساعت ها تو خونه و بدون ارتباط با جامعه 

خب این بنده خدا علاقه هم داشته باشه کم کم روانش نابود میشه 

سلام خانم های گل الان که رتبه کل اختصاصی اومده ، با اون میشه چیزی رو حدس زد که در چه سطحی هست ؟ برای ...

صبر کنین تیرم بده شاید ترازش بالا رفت از الان استرس ندین درضمن 60 درصدم نهایی هنوز مونده که هنوز معلوم نیست یعنی عملا الان هیچی معلوم نیست