2777
2789

خانما خواهرم مدرسه بزرگسالان هست رشته تجربی 

حالا میگه زیست رو خراب کردم حدودا ۸ میشم 

مدرسه بزرگسالان هم به همه مستمر ۲۰ میده 

مشمول تک ماده میشه خواهرم که فقط پاس بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عزیزم شنیدم کتبی بالای ۱۰ باشه قبوله زیر ۱۰ اگر بالای ۷ باشه باید تک ماده بشه

نه اگه مسمتر ۲۰ دادن پاس میشه

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

خونده بود زیستو؟

نه والا 

تغییر رشته ای هست 

کلا ۳ هفته کلاس گذاشتیم و داره درس میخونه که بخاطر سرماخوردگی شدیدی که گرفت اصلا این فرجه زیست رو استفاده نکرد 

خیلی ناراحتم براش

اگر واقعا مستمر ۲۰ دادن بهشونبدون تک ماده قبوله

عزیزم اینو مطمئنی🥲😭😭؟ 

به من هرکی یچیز میگه😭😭😭

من مستمر و نمره سالانم بالای ۱۱ شده نمره پایانیم زیر ۷ میگن پاست نمیکنن چون پایانی مهمه

باز بعضیا میگن میکنن و با ۴ پاس شدن حتی دوازدهم 

و یه سوال دیگه تک ماده یازدهمو میتونم واسه ۴ درس استفاده کنم؟ پاسم میکنن اگگه تک ماده نکنم؟ 

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

بستگی به قوانین مدرسه بزرگسالان داره. معمولاً برای تک ماده شدن باید نمره‌ای زیر حد قبولی نداشته باشی. اگه این ۸ نمره زیستش پایین‌تر از حد قبولی باشه، ممکنه بتونه تک ماده بشه، اما باید با مدرسه تماس بگیره تا وضعیت دقیق مشخص بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اخه عزیزم شنیدم کتبی بالای ۱۰ باشه قبوله زیر ۱۰ اگر بالای ۷ باشه باید تک ماده بشه

ببین

در صورتی ک مستمر نداشته باشه اینطوره

اگر مستمر داشته باشه و سر کلاس رفته باشه

یا مدرسه داده باشه بلاخره

۷ به بالا قبوله

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم اینو مطمئنی🥲😭😭؟ به من هرکی یچیز میگه😭😭😭من مستمر و نمره سالانم بالای ۱۱ شده نمره پایانیم ...

ببین

بذار قانونو بهت بگم

اولا

توی نهایی کلا ۴ تا تا تک ماده داری که بزنی یا بهش میگن تبصره

۲ تاش درس تخصصی مثل شیمی فیزیک ایناست

۲ تاشم برای دروس عمومیه

حالا با این داستان ک اومدن یازدهمم نهایی گذاشتن

دیگ این ۴ تا

هم برای یازدهم شما محسوب میشه

هم دوازدهم

یعنی درسایی ک نهایی دادی دیگ

🔴 حالاااااا ، میگن شما توی نهایی ۷ بگیری به بالا قبولی 

یعنی برگه ۷ خالص باشه قبولی

این یعنی چی؟؟؟

اگر میانگین سالیانه شما ۱۰ به بالا باشه

ترم اول و مستمر خوب داشته باشی و مدرسه بهت مستمر درست حسابی داده باشه ( اینجا به نفع شدید غیرانتفاعی هاست)

دیگ توی برگه ۷ بگیری قبولی بی چک و چونه و بدون استفاده از تبصره یا تک ماده

شما قبولی 

تموم شد و رفت

ببینبذار قانونو بهت بگماولاتوی نهایی کلا ۴ تا تا تک ماده داری که بزنی یا بهش میگن تبصره۲ تاش درس تخص ...

ممنونم 

ببینبذار قانونو بهت بگماولاتوی نهایی کلا ۴ تا تا تک ماده داری که بزنی یا بهش میگن تبصره۲ تاش درس تخص ...

ببخشید پس چرا میگن ۵ و شیش شدن درساشونو ولی مدرسه پاسشون کرده

ببخشید پس چرا میگن ۵ و شیش شدن درساشونو ولی مدرسه پاسشون کرده

خب اونا تک ماده کردن

اگر نهایی بوده

مثلا طرف

فیزیک و شیمی و ادبیات افتاده

تاحالا تک ماده نداشته

براش تک ماده رد کردن