2777
2789
عنوان

شما هم برای خرید کادو

99 بازدید | 13 پست

با همسرتون میجنگید؟

هربار که تولدی ، جشنی چیزی دعوت میشیم باید باهاش بجنگم ،که کادوی زیاد کرون نخره، دیگه خسته شدم بس که باهاش صحبت کردم ،کلافم می‌کنه😫😡

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن چون کادو رو میپسره بمن میگ هرچی خودت میدونی

از نظر قیمت ، میرید گروناشو میحرید؟

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ما برعکسیم شوهرم میگه تموم زندگی رو بدیم ب اقوام

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ما برعکسیم شوهرم میگه تموم زندگی رو بدیم ب اقوام

منم موافق کادو دادنم ،چون هم حس خوب به خودم هم به طرف مقابل میده ، ولی اندازه وسع و درآمد باید باشه

مثلاً چند روز پیش تولد خواهر زاده بود میگفت ی قالیچه ازین دیواری، تابلوها بگیریم ، میگم آخه اونا یه کم گرونه، 

درسته باید همینطورباشه

البته ما دورو برمون زیاد بچه کوچک نیست در حد ۴ ،۵ تا

فرقی نمیکنه کی باشه ، چه اینوری چه اونوری، میگه خوب باشه به چشم بیاد

قبول کن

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

کادو خریدن کلا سخته چه برای بچه چه بزرگ ، الانم که انقد گرون شده ، نمیشه با این پولا کادوی خوب خرید ، ولی بنظرم خرید کادو با خانم باشه بهتره ، چون خانمها اقتصادی تر عمل میکنن ،حداقل در مورد خودم اینطوریه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

کادو خریدن کلا سخته چه برای بچه چه بزرگ ، الانم که انقد گرون شده ، نمیشه با این پولا کادوی خوب خرید ...

🙏🙏

ممنون 🌹❤️