2777
2789
عنوان

شما هم برای خرید کادو

138 بازدید | 13 پست

با همسرتون میجنگید؟

هربار که تولدی ، جشنی چیزی دعوت میشیم باید باهاش بجنگم ،که کادوی زیاد کرون نخره، دیگه خسته شدم بس که باهاش صحبت کردم ،کلافم می‌کنه😫😡

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

فرقی نمیکنه کی باشه ، چه اینوری چه اونوری، میگه خوب باشه به چشم بیاد

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ن چون کادو رو میپسره بمن میگ هرچی خودت میدونی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن چون کادو رو میپسره بمن میگ هرچی خودت میدونی

از نظر قیمت ، میرید گروناشو میحرید؟

از نظر قیمت ، میرید گروناشو میحرید؟

اکثرا اره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

ما برعکسیم شوهرم میگه تموم زندگی رو بدیم ب اقوام

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ما برعکسیم شوهرم میگه تموم زندگی رو بدیم ب اقوام

منم موافق کادو دادنم ،چون هم حس خوب به خودم هم به طرف مقابل میده ، ولی اندازه وسع و درآمد باید باشه

اکثرا اره

خب ، من با توجه به درامد میگم مناسب و شکیل باشه 

خب ، من با توجه به درامد میگم مناسب و شکیل باشه

درسته باید همینطورباشه

مثلاً چند روز پیش تولد خواهر زاده بود میگفت ی قالیچه ازین دیواری، تابلوها بگیریم ، میگم آخه اونا یه کم گرونه، 

درسته باید همینطورباشه

البته ما دورو برمون زیاد بچه کوچک نیست در حد ۴ ،۵ تا

فرقی نمیکنه کی باشه ، چه اینوری چه اونوری، میگه خوب باشه به چشم بیاد

قبول کن

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

کادو خریدن کلا سخته چه برای بچه چه بزرگ ، الانم که انقد گرون شده ، نمیشه با این پولا کادوی خوب خرید ، ولی بنظرم خرید کادو با خانم باشه بهتره ، چون خانمها اقتصادی تر عمل میکنن ،حداقل در مورد خودم اینطوریه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

کادو خریدن کلا سخته چه برای بچه چه بزرگ ، الانم که انقد گرون شده ، نمیشه با این پولا کادوی خوب خرید ...

🙏🙏

ممنون 🌹❤️