2777
2789
عنوان

خیلی احساس اضافه بودن دارم

66 بازدید | 12 پست

19 سالمه امسال اولین بار پشت کنکور موندم ولی به خاطر استرسم بیماری گوارشی و افسردگی گرفتم و کلا قید درسو زدم.. از بس مامانم سرکوفت میزنه حتی بچه های کوچیک فامیلو بامن مقایسه میکنه احساس حقارت میکنم یا بابام آگهی کار در منزل برام میفرسته واقعا حس میکنم تو خونه اضافه ام در حالی که نسبت به دخترای دیگه خیلی کم خرجم مثلا بعد از 4 سال یه کفش خریدم.. تو این مدت چند بار رفتم دنبال کار مثل منشی مطب و اینا ولی هرکدوم یه ایرادی داشتن خود پدرمادرم اجازه ندادن چون آدم درونگرا و ساده ایم.. الان دوباره به فکر درس افتادم همیشه شاگرد اول بودم همه بهم امید داشتن ولی خیلی داغونم اگه باز قبول نشدم چی تو 20 سالگی هیچ دستاوردی ندارم

#پروازی_ام. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا بودن خیلی بار ارزشه 💚.......کنار خدا باش از همه چیز با ارزشتری عزیزم همیشه هم پر از شادی. ...

به خدا خسته شدم من آدم مذهبی بودم هنوزم هستم ولی واقعا دلم گرفته چرا خدا صدامو نمیشنوه

#پروازی_ام. 
بنده خدا بودن خیلی بار ارزشه 💚.......کنار خدا باش از همه چیز با ارزشتری عزیزم همیشه هم پر از شادی. ...

چجوری کنار خدا باشه ؟چجوری حسش کنه من بسیار معتقدم وملتزم ولی حس میکنم از خدا دورم

چجوری کنار خدا باشه ؟چجوری حسش کنه من بسیار معتقدم وملتزم ولی حس میکنم از خدا دورم

عزیزم با انجام واجبات مثل نماز اول وقت خوندن و مستحبات دیگ ، معنی قرآن رو با تفکر بخون 

و رعایت نکات اخلاقی مثل دروغ و غیبت و ......

اینکه با نفس خودت بجنگی بخاطر خدا 

دائما ب خداوند فکر کنم این مجموعه کارها شما رو ب خداوند خیلییییییی نزدیک و انشاءالله قدرتمند می‌کنه 

میخای امتحان کن فقط