آدمی بودم که داداش دوستم تو جمع دخترونه مون خوشمزه بازی درمی اورد من ول می کردم میرفتم از اون جمع ، تا قبل از دانشگاه با دوستام نرفته بودم رستوران و کافه و خیلی اولین هایی که من تازه بعد از دانشگاه تجربه کردم ، اما الان تو این سن فکر می کنم اشتباه کردم ، خیلی خوشی هارو از خودم دریغ کردم درحالیکه کار اشتباهی هم نبود ، چند وقت پیش دوستم به دو تا از پسرای درسخون کلاسمون پیشنهاد داد اکیپ بشیم اونا هم قبول کردن ، اما من گفتم نمیام و اون اکیپ کنسل شد ، اما الان به نظرم میاد آدمای خوبی اند و کنارشون حس خوبی دارم ، پس می خوام برم به یکی شون پیام بدم که اگه اوکی هستید بریم بیرون ، الان آخر ترمه یعنی نهایت دو سه بار دیگه بعدش بریم بیرون بعدش احتمالا یه سریمون انتقالی بگیریم و نباشیم کلا، آیا واقعا اینکار انقدر بده که توی تاپیکای دیگه ام میگید نه؟
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کار خوبی نیست برا پسرا همیشه دستنیافتنی باش تا اقتدار و ابرو داشته باشی ، پسری که تو رو بخواد خودش رو به هر آب و آتیشی میزنم که بدست بیاره خودتو تو بغل پسرا ننداز ،
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
کار خوبی نیست برا پسرا همیشه دستنیافتنی باش تا اقتدار و ابرو داشته باشی ، پسری که تو رو بخواد خودش ...
چه ربطی داشت خدایی😑😂😂اینمیگه رفاقتی عزیزم حفظیات نگو
اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺
من ندوس،از نظرم معنی نداره برم اکیپ مختلط مگه اکیپ دخترونه چشه
چون دخترای کلاسمون قیافه میگیرن و تا الان هر وقت رفتیم بیرون یا گروه گروه میشن آدمو تک میندازن یا هم کسل کننده ست فقط داریم یه چیزی میخوریم چهارتا عکسم میگیریم همین