2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم قبول شدن نیست باید بتونی بشینی پشت ماشین

کاری ندارم به قبول شدن اونا بلدن چطور بهتر یاد یه خانوم بدن و شکل خانوما بیشتر کجاست ، من خودم پایه یک دارم چندین بار این امتحانا رو دادم

اره این خوبه حیف ک کسی نیس😑

همونجا برو با مربی صحبت کن معمولا می گن فعلان شاگرد خانم دارم  فلان روزها میاد پیشنهاد بده که ازش بپرسه همراه می خواد با این شرایط.   برای مربی هم بهتره.  دیگه نیاز نیست بین دو تا کلاس برگرده تا آموزشگاه.   ساعت کلاس تموم بشه هر جای خیابان باشه راحت می زنید کنار و جاتون عوض می کنید

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اره این خوبه حیف ک کسی نیس😑

کلا اموزش رانندگی اقایون بهتره بعضی چیزها قبولش سخته رانندگی سلیقه خانمها نیست ولی بر حسب نیاز میرن اموزش میبینند همونطور که به یه دختر بچه یه ماشین اسباب بازی بدی ناراحت میشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

کاری ندارم به قبول شدن اونا بلدن چطور بهتر یاد یه خانوم بدن و شکل خانوما بیشتر کجاست ، من خودم پایه ...

من دخترم رو بردم پیش یه مربی خانوم همه ازش تعریف می کردند خودم گواهینامه دارم ورانده هستم تا بچم رو با خودم بردم تمرین دیدم برای ایستادن اول کلاج می گیره بعد ترمز بهش گفتم اشتباه گفت اینجوری یادم داده صبح مربی  و عوض کردم الان دخترم راننده هست