2777
2789
عنوان

خیانت مادرشوهرم با شوهر خواهرش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9112 بازدید | 200 پست
کاری به اسی ندارم .ولی روبیکای من جوریه بدون نت هم میشه پیام فرستاد ، ولی عکس و فیلم و روبینو نمیاره ...

عزیزم من منکر این نمیشم قبول دارم ولی اول گفت دونه دونه پیاما میومد بعد گفت نتش رو باز کردم رگباری پیام اومد الانم میگه نماز خونه ….کلا نمیدونه چند چنده با خودش!

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تاپیکم فیکه لطف کن برو بیرون اینجا جای شما نیس

نه اتفاقا دوست دارم نترکه همه رو بخونم ببینم دیگه چی داری برامون ی کم بیشتر فکر کن قبل از عید ببین دیگه یادت نمیاد 

عزیزم من منکر این نمیشم قبول دارم ولی اول گفت دونه دونه پیاما میومد بعد گفت نتش رو باز کردم رگباری پ ...

ما یه روحانی تو محل داریم ، یواشکی زن صیغه کرده .

به نمازخونی نیست .

آدم بد همه جا هست

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
عزیزم من منکر این نمیشم قبول دارم ولی اول گفت دونه دونه پیاما میومد بعد گفت نتش رو باز کردم رگباری پ ...

چرا انقد پیگیر منی شما دوست عزیز؟😂دونه دونه اومدی نظراتمم خوندی؟بابا باریکلا به این پیگیریت

اوکی پس با زبون خوش میگم برو بیرون عزیزمچون میدونم ک عصبی بشم جدو اباد طرفو فوش میدمچقدر پیگیری تو ا ...

من هرچقد چندش باشم به پای تو نمیرسم که با کاربری زنانه تاپیک های مورد دار بزنم مدامم سینه سینه کنم اوکیه برات؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

نه دیگه اینترنتش هم خاموش بوده اسی روشنش کرده وقتی نت روشن میشه تمام پیامها با هم میاناینا چیزای ساد ...

اره دیگ وقتی نت روشن میکنیم پیاما میان بالا بخصوص روبیکا که از بالا صفحه هم میشه خوندشون قشنگ

وای دقیقا بخدا مادرشوهرمنم نمیزاره ۱ دقیقه از نمازش بگذره هااا

حالا باز با این حرفا نیاین متدینا رو بد عالم نشون بدین... به قول امام صادق دینداری به نماز زیاد خوندن نیست به صداقت و امانت داریه... جمع نبندین خواهشا. اینم بهانه نکنین برا کوبیدن دیندارا... مادر شماهم دیندار نیست ... داره اداشو درمیاره. خواهشا تعمیم نابجا ندین 

ما یه روحانی تو محل داریم ، یواشکی زن صیغه کرده .به نمازخونی نیست .آدم بد همه جا هست

درسته 🙏🏻❤️

ب تو هیچ ربطی نداره من چ تاپیکی میزنم برو از تاپیکم بیرون من خیلی بد دهنما یهو دیدی کلا فوش دادما پس ...

چرت و پرت میگه

بعد میگه ریپلای نکن

بگو اگه میخوای ریپلایت نکنن حرف درست و حسابی بزن.

واقعا بعضیا چه حوصله ای دارن

اینهمه تاپیک بره یه جا دیگه