2777
2789
عنوان

خیانت مادرشوهرم با شوهر خواهرش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9112 بازدید | 200 پست

چتونه واقعا. نمیفهمم مگه نمیگین تاپیک فیکه خو نظر ندین رد شین برین چرا اصرار دارین که تاپیک فیکه. 

نمیفهم اصلا درک نمیکنم اینقد بیکار باشین

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب تو هیچ ربطی نداره من چ تاپیکی میزنم برو از تاپیکم بیرون من خیلی بد دهنما یهو دیدی کلا فوش دادما پس ...

اینایی که باور نمیکنن حتما خدارو شکر اطرافشون ندیدن....منم این چیزا رو باور نداشتم تا اینکه چند وقت پیش دیدم که یکی از نزدیکانم که شب و روز نماز و نماز شب میخونه و هرروز کلاس قرآنه با یه آقایی در ارتباطه.البته من حرف بدی ازشون ندیدم .فقط قربون صدقه هم رفته بودن .چند وقته هنگم نمیدونم چکار کنم...........

از توعه بچه سوسول میترسم لابد نه؟دوتا بگی صدتا میگم ک بری معنیشو از گوگل سرچ کنی بیبی

لات نمیری سامورایی😉😂

از ی پسر خاله زنک بهتر از این الفاظ نمیشه انتظار داشت حق داری تربیت صفر

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

اینایی که باور نمیکنن حتما خدارو شکر اطرافشون ندیدن....منم این چیزا رو باور نداشتم تا اینکه چند وقت ...

وای دقیقا بخدا مادرشوهرمنم نمیزاره ۱ دقیقه از نمازش بگذره هااا

ببخشید من تند تند لایکت میکنم 😅آخه حرفات خیلی حقه

فدات خوشحال میشم اتفاقااا با لایک هات 😁❤️❤️

عزیزی❤️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

بدت اومد؟اگه راست بود انقد واکنش سریع نمیدادی که جانم😂تو ی ثانیه که دستت بود نزدیک به ده تا پیام او ...

کاری به اسی ندارم .

ولی روبیکای من جوریه بدون نت هم میشه پیام فرستاد ، ولی عکس و فیلم و روبینو نمیاره .

نت م رو باز کنم یهو هجوم پیامایی که خوندم و نخوندم رو میاره

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
لات نمیری سامورایی😉😂از ی پسر خاله زنک بهتر از این الفاظ نمیشه انتظار داشت حق داری تربیت صفر

اوکی پس با زبون خوش میگم برو بیرون عزیزم

چون میدونم ک عصبی بشم جدو اباد طرفو فوش میدم

چقدر پیگیری تو اه چندش

مگه نمیگی فیکم اره فیکم بچه ها دوستان همگی باور کنید من فیکم پس برین بیرون

نگو. به شماربطی پیدا نمیکنه... چون بخوای بگی هم همه کاسه کوزه ها رو سر شما میشکنن. خودتو بزن به اون راه شتر دیدی ندیدی... بزار خودشون بفهمن... الان شما بگی متهمت به کنن به دروغگویی و دو بهم زنی و تهشم شما میشین بده.... فکر کن ندیدی. فراموش کن.

وای دقیقا بخدا مادرشوهرمنم نمیزاره ۱ دقیقه از نمازش بگذره هااا

نمیدونم چرا اینطوری شدن؟؟؟من از هرکسی انتظار داشتم جز اینی که اینقدر معتقده و سنشم بالا رفته....حالا قبول دارم که شوهرش از لحاظ جنسی خیلی سرده ولی دلیل نمیشه.......هم سنای این چندساله بیوه ان