2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا هر روز گرون تر میکنن ، زنگ بزن آموزشگاه بپرسگواهینامه داری؟

نه گواهینامه ندارم تازه میخوام برم یاد بگیرم صفرِ صفرم

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
نه گواهینامه ندارم تازه میخوام برم یاد بگیرم صفرِ صفرم

خب عزیزم تعداد جلساتت رو که خودت انتخاب نمیکنی 

میری اموزشگاه ثبت نام میکنی اونجا هزینه کلش رو ازت میگیرن مثلا ۵_۷میلیون 

بعد کلاس های آیین نامه دارید که تئوریه و فکر کنم ۶ جلسه ست ،اخرش امتحان تستی داره اونو که قبول بشی ،مربی انتخاب میکنی برا آموزش عملی که اونم ۱۲ جلسه ست بعد از ۱۲ جلسه میتونی خودت تمرین کنی و بری امتحان بدی ،یا اگه خواستی جلسات اضافه تر با مربی برداری که اون هزینش جداست

خب عزیزم تعداد جلساتت رو که خودت انتخاب نمیکنی میری اموزشگاه ثبت نام میکنی اونجا هزینه کلش رو ازت می ...

ولی هر چی که باید یاد بگیری تو اون ۱۲ جلسه بهت میگه یه عالمه تمرین میکنید بقیشو دیگه خودت باید بری تمرین کنی اگه کسی نبود ببرتت تمرین میتونی کلاس بگیری 

اگر هم آزمون شهری رو رد بشی برات چند جلسه کلای مینویسن که باید بری 

من خودمم صفر بودم، فقط هم همون ۱۲ جلسه که با مربی کلاس داشتم پشت فرمون نشستم ،فرصت تمرین هم نداشتم، ولی قبول شدم .