2777
2789

خونم كثيفه بچها منم خوااااابم ميادااااا خواااب هي ميگم بخوابم عصر تميز كنم

اصلا اينجوري نبودما چند روزه تنبل شدم

كيا خونشون نامرتبه

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کلافه کننده ست .

من وقتی ناراحت میشم خوابم میگیره 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

اگه تهرانین که هوا انقد خوبو عالیه که دیگه همچین هوایی گیر نمیاد حیفه بخوابین پنجره هارو باز کنین یکم هوایه تازه بیاد بعدم کاراتونو شروع کنین😄😄

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍
وای کلافه کننده ست . من وقتی ناراحت میشم خوابم میگیره 

البته شلوغی خونه کلافه کننده ستا 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
وای کلافه کننده ست . من وقتی ناراحت میشم خوابم میگیره 

ازه كلافم 😩ناراحت نيسم فقط حال ندارم

تازه پاهام خيلي درد ميكنه يه مسير طولانيو پياده رفتم داغونم

اگه تهرانین که هوا انقد خوبو عالیه که دیگه همچین هوایی گیر نمیاد حیفه بخوابین پنجره هارو باز کنین یک ...

فکر کن ... اسفند باشه بگیری بخوابی !!!؟؟؟

اصلا امکان نداره 😍😍😍😍

اگه تهرانین که هوا انقد خوبو عالیه که دیگه همچین هوایی گیر نمیاد حیفه بخوابین پنجره هارو باز کنین یک ...

اصفهانم

پنجره رو باز كنم كه سر سام ميگيرم😂😂

به خودت سخت نگیر بخواب بعدا تمیز میکنی یه وقتا آدم باید ریلکس کنه و بیخیال باشه😊😊😊

جوووون تو كجا بودي؟😂😂😂نداي درونمم داره همينو ميگه بهم