2777
2789
عنوان

دیدن خون بعد از رابطه زناشویی

1053 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من  سه ماهبعد از ازدواجم عروس شدم و دیگه بجز اون با شوهرم رابطه نداشتم  بعد از دو سال دوماهی هست با شوهرم رابطه دارم تو این ماه( یعنی ماه دوم) فردای پاکی با شوهرم رابطه داشتم خیلی اذیت شدم و وقتی رفتم دستشویی یه قطره خون داخل ترشحات بود الانم که دو روز میگذره یه کمتر از قطره خون رو دستمال دیدم بنظرتون چرا اینجور شده؟

به نظرم‌طبیعیه دهانه واژن تنگه خب مخصوصا اینکه انقد اذیت میشی. چرا اینقدر دیر به دیر حتما درمان‌کن خودتو که بتونی چون خیلی مهمه تو رابطه زناشویی

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر زمان طولانیه اگه رابطه اتو بیشتر کنی دیگه این اتفاق نمیافته 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

خانما من پریود الان ۵ روز عقب افتاده هنوز خبری نیس . عفونت دارم ینی؟؟؟ تو رابطه هم اگه فشار زیاد باشه سمت چپم ینی تخمدانم  درد میکنه تیر میکشه.  علتش چیه

دختری هستم که فقط رنگ لبم کافیست تا مردانگی ات را به تباهی بکشاند ، با این اوصاف ضعیفه منم یا تو؟؟!

عزيزم حتمابرودكتروآزمايش بده منم مثل شماگاهي اوقات ميديدم امافكرميكردم چيزخاصي نيست رفتم دكترفهميدم رحمم عميقازخم شده الانم درگيرازمايشات ودكترهستم

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎