2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوقلو دارم نه ماهشونه 

آبان هرشهری هم باشی و هرچقدر سرد باشه نوزاد لباس راحت باید بپوشونی نه ضخیم. خونه رو گرم نگه میداری نهایتش اگه سرد بود. نوزادی بیشتر لباس سفیدرنگ قشنگه . سرهمی زود کوچیک میشه بیشتر بادی آستین دار و بلوز جلودکمه بگیر اینا تجربه من . 

نظرمو نوشتم که دیدم تاپیکو حذف کردی 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

منم دوقلو دارم نه ماهشونه آبان هرشهری هم باشی و هرچقدر سرد باشه نوزاد لباس راحت باید بپوشونی نه ضخیم ...

ممنونم عزیزم

خودم دوست دارم فقط سرهمی بگیرم بنظرم راحت تره موقع بغل کردنشون

و اینکه نمیدونم سایز صفر و دو صفر چند دست بگیرم؟؟اصلا تا چند وقت میشه پوشید؟

منم دوقلو دارم نه ماهشونه آبان هرشهری هم باشی و هرچقدر سرد باشه نوزاد لباس راحت باید بپوشونی نه ضخیم ...

ممنونم عزیزم

خودم دوست دارم فقط سرهمی بگیرم بنظرم راحت تره موقع بغل کردنشون

و اینکه نمیدونم سایز صفر و دو صفر چند دست بگیرم؟؟اصلا تا چند وقت میشه پوشید؟

ممنونم عزیزمخودم دوست دارم فقط سرهمی بگیرم بنظرم راحت تره موقع بغل کردنشونو اینکه نمیدونم سایز صفر و ...

الان وزن بچه ها چطوره ؟

مال من هرکدوم دو نیم کیلو بودن سایز صفر تا سه ماهگی اندازشون بود البته بستگی به مارکی که میخری داره دانالو قواره لباس بزرگه خیلی خوبه . سرهمی در حد یکی دودست بگیر ولی سه پنج هفت تیکه دانالو عالیه بیشتر بگیری تیکه هاش اضافه می مونه . سایز دوصفر نگیر مگه دوراز جان زیر دوکیلو باشن . بذار اون ماه اخر اگه نیاز شد دوصفر هم بگیر. ولی من خودم سایز صفر هم فقط چند دست گرفتم 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

ممنونم عزیزمخودم دوست دارم فقط سرهمی بگیرم بنظرم راحت تره موقع بغل کردنشونو اینکه نمیدونم سایز صفر و ...

بستگی به رشد بچه ها داره خیلی زود بزرگ میشن و لباس ها کوچیک

من یه عالمه لباس می موند که میدادم بچه خواهرم . زیاد نگیر بنظرم تا شش ماه بگیر بعد اون کم کم میخری

الان ۱۸ هفته هم هر کدوم ۲۰۰ گرمن

بسلامتی مال منم یادمه همین حدودا بودن چون اخرای این هفته سرکلاژ شدم. خیلی مراقب خودت باش تا ایشالله نی نی هارو بسلامتی بغل کنی. اسم انتخاب نکردی ؟

ممنونم عزیزمفعلا عرفان و تابان مد نظرمه

قشنگه ایشالله ایشالله بسلامتی وبموقع  بغل شون کنی