2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله فرهنگیان قبول شی

تو رو خدا دعا کنید اصلا تا سه ، چهار ماه دیگه دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش هیچ کدومشون اصلا نیاد 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله آزمون استخدامی دیرتر بیاد من و خواهرم و همه ی اونایی که مشکلات داشتن و نتونستن درس بخونن حسابی درس بخونیم و قبول شیم انشالله من و خواهرم و معلم رسمی شیم انشالله 😭 .

تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و کمتر شش ماه دیگ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و سلامتی و زیبایی خدا بهم بده به واسطه ی این عمل😭 تو رو خدا دعا کن انشالله پول ارتودنسی و جراحی فکمو کامل خدا برام برسونه محتاج هیشکی نشم 😭🙏 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💎

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

🍀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💎

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و انشالله هیچ وقت هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی 🙏😔،

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله شوهرای خاله هام و شوهرای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده خواهرم و شوهر آیندم هیچ وقت زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و برا من و عزیزانم شوهرامون خسیس و بداخلاق و بددل شکاک نباشن و کتکمون نزنن و خیلی مهربون و با محبت و با فهم و شعور و درک بالا باشن شوهرامون برا من و عزیزانم 😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و انشالله پدرم اصلا بیکار و خونه نشین نشه و انشالله پدرم هر نقشه و حیله ای داره برا من و عزیزانم حیله و نقشه هاش دامن خودشو بگیره و انشالله پدرم هر مخفی کاری که تا به حال کرده ازمون رسوا شه 😭😔