2777
2789
عنوان

خودتو چقدر دوست داری (هرکس حالش بده بیاد این تاپیک)

| مشاهده متن کامل بحث + 7616 بازدید | 533 پست

🌱🌱🌱

‌یه جوری زندگی کنید که دو سال دیگه حسرت این روزاتونو نخورید.

لحظه هاتونو پوچ نکنید؛ مهمونی برید، دیوونه بازی در بیارید! روی لبه های جدول راه برید و آواز بخونید...

با دوستاتون توی خیابون زیر بارون دیوونه بازی در بیارید و بخندید.. 

چیزایی عجیب و هیجان انگیز رو امتحان کنید، دنبال علایقتون برید...

با ترساتون روبرو بشین، خوشحال باشین و اطرافیانتون رو خوشحال کنید بیخود حسرت رفتن کسی رو نخورید...

یه جوری خوشحال باشید که انگار فردا وجود نداره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌱تلنگرانه 

✅چرا عده‌ای دیگران را تحقیر می‌کنند؟ 

واکنش نشان دادن در مقابل افرادی که شما را تحقیر و خوار کرده و ارزش‌هـایتان را زیر سؤال می‌برند، قدری دشوار و دردناک است. 

گاهی اوقات زخم‌هایی که اینگونه افراد به شما وارد می‌آورند، ممکن است تا ابد باقی بماند. باید توجه داشته باشید که افرادی که شما را تحقیر می‌کنند و قصد آسیب رساندن به شما را دارند، در درجه اول باید خودشان را بیازارند تا بتوانند شما را آزرده کنند.

باید بدانید که یک انسان موفق، و با اعتمادبه‌نفس هیچ نیازی به تحقیر دیگران ندارد. 

شاید افراد از دیگران انتقادهای سازنده‌ای کنند، اما هیچ‌گاه آن‌ها را تحقیر نمی‌کنند. 

برخی از افراد به طور کلی نظر منفی نسبت به دیگران دارند چون: 

✔️به دلیل کمبودهایی که احساس می‌کنند، دوست دارند خودشان را قدرتمندتر از سایرین جلوه بدهند تا به این طریق بر تزلزل شخصیتی خود غلبه کنند. 

✔️و یا قبلاً کسی آن‌ها را آزرده ساخته و چون توانایی مقابله با آن را نداشتند، با تحقیر دیگران سعی می‌کنند از موقعیت فعلی خود دفاع کند.

شاید فردی که دارای چنین خصوصیاتی است یکی از نزدیکان شما باشد و برایتان سخت باشد که بخواهید از نظر عاطفی خودتان را از او جدا کنید. هیچ نیازی به این کار نیست، فقط سعی کنید در بحث‌هایی که او راه می‌اندازد، شرکت نکرده و خودتان را کنار بکشید. 

قصد او این است که کاری کند تا شما احساس بدی نسبت به خودتان پیدا کنید. این وظیفه شماست که به آن‌ها اجازه انجام چنین کاری را ندهید.

من فقط مشکلم مالیه😓😢

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اسی میتونم باهات حرف بزنم. 

میتونی ارومم کنی خیلی داغونم بخدا خیلی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂