2777
2789
عنوان

خودتو چقدر دوست داری (هرکس حالش بده بیاد این تاپیک)

| مشاهده متن کامل بحث + 7616 بازدید | 533 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی شکسپیر چی میگه ؟!

میگه : من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟

برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم،

انتظارات همیشه صدمه زننده هستند …

زندگی کوتاه است ..

پس به زندگی ات عشق بورز ..

خوشحال باش .. و لبخند بزن .. فقط برای خودت زندگی کن و ..

قبل از اینکه صحبت کنی » گوش کن قبل از اینکه بنویسی » فکر کن

قبل از اینکه خرج کنی » درآمد داشته باش 

قبل از اینکه دعا کنی » ببخش

قبل از اینکه صدمه بزنی » احساس کن قبل از تنفر » عشق بورز

زندگی این است … احساسش کن ، زندگی کن و لذت ببر

زن اگر شیطنت نکند ... !

اگر برای گریه ،‌ به آغوشت پناه نیاورد ،

اگر تمام حرف هایش را ، برای تو نگوید ،

اگر حسادتش را ، از روی بزرگی عشقش نبینی ،

اگر صدایش و بوی تنش ، دلت را نلرزاند ...

که زن نیست ،

زن سراسر ناز است و نیاز ...

و تو مرد ، تو اسطوره ای زندگی زنی ،

پس در برابرش ، مرد باش ... !

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

تو تاپیک سومم دعاهای ثروت برکت رزق گڋاشتم

ممنونم❤

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

9 جمله طلایی حتما بخونید

1_یادت باشه تا خودت نخوای

هیچکس نمیتونه زندگیتو خراب کنه

2_یادت باشه که ارامش رو باید

تو وجود خودت پیدا کنی

3_یادت باشه خدا همیشه مواظبته

4_یادت باشه همیشه ته قلبت یه 

جایی برای بخشش ادما بگذاری

5_زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی 

هست که بتواند قلبی را بشکند مراقب 

حرفهایمان باشیم

6_زندگی کوتاه نیست مشکل اینجاست 

که ما زندگی رو دیر شروع میکنیم

7_دردهایت را دورت نچین که دیوار 

شوند زیر پایت بچین که پله شوند

8_هیچوقت نگران فردایت نباش 

خدای دیروز و امروز فردا هم‌ هست اگر باشیم  

9_ما اولین دفعه است که تجربه بندگی 

داریم ولی او قرنهاست که خداست

وظـيفه ى ديگـران نيـست نيـازهاى ما را برآورده كنـند يا به انـتظارات ما جـواب دهند. 

قـرار هم نـيست كه همـيشه با ما خـوب تا شود.

عدم پـذيرش اين نكـته، احـساس خشـم و نفـرت در افـراد ايجـاد مي كند. 

آرامـش روحـى وقتـى به دسـت مى آيد كه آدم ها را همان طـور كه هسـتند بپـذيريم و بر نـقاط مـثبتـشان تكـيه كـنيم.

حال الان من به گذشتم متصل هستاگه تو گذشته اون اتفاقات نیفتاده بود الان من تو این حال نبودم گدشته باع ...

باید گذشته اتو رها کنی هرچی بوده 

گذشته ات اسمش روشه گذشت تو نمیتونی برگردی به یک ساعت پیش اگه حال الانتو بخاطر چیزی که گذشته خراب کنی هیچ سودی جز پشیمونی غم موهای سفید خطای روی پیشونی ادم نداره باید رهاش کنی تا حالت خوب شه

تو مسئول حال همین لحظه اتی گڋشته دیگه برنمیگرده پس باید فراموش کنی و بهش سر نزنی