2777
2789
عنوان

کار کردن خانمها بخش دوم

94 بازدید | 5 پست

تو تاپیک قبلی گفتم :

37 سالمه از سال 1386 دارم کار میکنم پارسال اواخر اسفند از شغلم استعفا دادم و الان حدود دو هفته هست جایی مشغول به کار شدم اما اصلا دیگه نه توان کار کردن دارم نه ذوق کار کردن .... میترسم اینجا هم استعفا بدم و بعدا پشیمون شم اما واقعا هرروز با زور پامیشم میام سرکار ................... بعد من مجدد به همسرم رجوع کردم خداروشکر شرایط مالی هم بد نیست  ---از طرفی هم دوست دارم مادر بشم فکر کنم تا الان هم دیر شده --- بر اساس تجربیات دوستان تصمیم گرفتم دیگه نیام سرکار --اما تراپیستم میگه برو بمونی خونه حوصلت سرمیره---از طرفی اخلاق مدیر شرکت خوب نیست کلا نیرو زیاد اینجا نمیمونه همه زود میرن منم استرسی هستم کلا بخاطر همین کار درست هم انجام میدم انگار اشتباه کردم و استرس میگیرم نمیدونم چیکار کنم واقعا

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چهار بار استعفا دادم تا بالاخره شرکتی که با روحیاتم سازگار بود و آرامش نسبی داشتم رو پیدا کردم

منم همش به خودم میگفتم حتما مشکل از خودمه که نمیتونم کار کنم ولی الان با اطمینان میگم که اونجا سمی بودن و خوشحالم که این کارو کردم 

اطرافیان هم سرزنشم میکردن ولی الان تایید میکنند منو

همسرم الان وارد یه محیط کار جدید شده و میگه واقعا جای خوب یه چیز دیگست