2777
2789

زایمان زود رس تو هفته ی ۳۲ بارداری کردم 

بچه ام تو nicu بستری 

کلا همیشه میرم ببینمش زیاد تکون می خوره 

ولی بچه های دیگه رو اون اطراف می بینم اونجوری نیستن  خییلی کم بیش اومد ببینم بچه یی تکون بخوره به اندازه بچه من 

پرستارای اونجام خییلی بداخلاقن  درست حسابی جواب آدمو نمی دن 

زدم گوگل نوشت بود به دلیل بعضی داروها و رشد عصبی و اینا 

بعدش نوشت بود به دکتر بگید 

یعنی مشکلی داره خدای نکرده بچه ام ؟؟؟؟🥺 وزنشم کم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک و خوشقدم باشه

راجع به بچه ت از الان تا صد سالگیش فقط و فقط حرف دکترش مهم باشه نه اینترنت و حرفای بقیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به دکتر بگو خیالت راحت بشه و بعد بگو پرستارها چرا اینقدر بد برخورد میکنن ارث پدرشون نخوردیم اینقدر ع ...

بیمارستان دولتی تجهیزاتش خوب  فقط همه کارکناش بد اخلاقن   حتی خدمه هاش  بزور جواب آدمو میدن  منم می ترسم چیزی بگم  چون بچه ام دست اوناس یه موقع نمی رسن بهش 

بیمارستان دولتی تجهیزاتش خوب فقط همه کارکناش بد اخلاقن حتی خدمه هاش بزور جواب آدمو میدن منم می ...

چقدر بیشرفن اگر بخاطر انتقاد تو به بچه نرس در مورد مشکل فرزندت به دکتر زودتر بگو خودت از وسواس فکری در بیایی

آن شالله که چیزی نیست عزیزم .چرا زایمان زودرس داشتی ؟وزن بچه تون چند بود؟

نمی دونم دلیلش چی بود  حس می کنم هم رشد بچه ام کم بود دلیلش این باش  یا اینکه احتمالا مسمومیت بارداری گرفت بودم یا استرس پیاده روی زیاد  چون همه اینا رو داشتم  اولین بارداریم بود  و ناخواسته باردار شدم   چون تجربه یی نداشتم 

مبارک و خوشقدم باشهراجع به بچه ت از الان تا صد سالگیش فقط و فقط حرف دکترش مهم باشه نه اینترنت و حرفا ...

اره  چون دکترش نمی بینم زدم گوگل   گوگل هم که مثل همیشه می ترسونه ادمو 

چقدر بیشرفن اگر بخاطر انتقاد تو به بچه نرس در مورد مشکل فرزندت به دکتر زودتر بگو خودت از وسواس فکری ...

هزار تا پرستار تو بیمارستان کار می کنن  موندم بجای اینوه پرستارا مهربون باشن  درک بیمارو داشت باشن  کاملا برعکس  تازه همین پرستارای دولتی حقوقشون از شخصیا بیشتر