2777
2789

من چند روز می‌خوام برم مسافرت 

بعد وسیله های یخچالو دارم فریز میکنم خراب نشه 

بادمجون ها رو حتما باید سرخ کنم بزارم فریزر یا همینجور خام هم میشه برش بدم فریز کنم ؟ 

گوجه ها رو خرد کنم فریزر بزارم خراب نمیشه ؟ 

چون من شنیدم میگن رنده باید بکنی من نمی‌خوام رنده کنم 

و در مورد سیب زمینی و پیاز هم همینطور 

باید سرخ بشن بعد فریز کنم یا همینطور خام هم میشه 

مگه قراره چن روز بمونی مسافرت برمیگردی بلاخره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

دوست عزیزم

اگه بفکر سلامتی خودت و خانوادتی فریز نکن

غذا فریزی طبعش بسیار سرد میشه

حالا بادمجون و گوجه خودشونم سردن

ببر بده اقوام یا دوست نداشتی به نیازمندا بده

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی که نمیشه فریز کنی سمی میشه پیاز باید حتما سرخ بشه چون سرخ نکرده بزاری افتضاح میشه یک هفته ای رنگشم تغییر میکنه 

گوجه هم اگر رنده نمیکنی باید حلقه حلقه کنی سرخ کنی

بادمجون هم حتنا باید سرخ کنی چون بدرنگ میشه بعد یک هفته 

پیاز باید سرخ بشه

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

دوست عزیزماگه بفکر سلامتی خودت و خانوادتی فریز نکنغذا فریزی طبعش بسیار سرد میشهحالا بادمجون و گوجه خ ...

ممنون ولی انقد همه چی گرونه آدم توان خرید ندارع متاسفانه مجبوریم 

گلم گوجه رو اگه برای غذا مبخوای درسته بزار داخل فریزر.

بادمجون هم سرخ کن و فریز کن حتما .

سیب زمینی رو اب بزار بجوشه سیب رمینی ها رو پوست و خلال کن بزار چند دقیقه ددخل ابجوش نیم پز بشه بعد ابکش کن خنک ک شد بسته بندی و فریز. کن

ولی پیاز نمیتونی کاری بکنی برارشون ددخل یخچال

دو هفته خراب نمیشن ؟

خراب میشه

بده ب کسی ولی فریز نکن

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

سیب زمینی و پیاز ،اگر جای خنک بذاری،تا دوهفته خراب نمیشه

بادمجون حتما سرخ یا کبابی کن،گوجه رو من همیشه پوره میکنم میذارم فریزر،برای املت یا دمی گوجه استفاده میکنم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

اره اما باورت نمیشه من یه ماهه دیکه تفریبا همه چیو تازه مصرف میکنم

خودت میکی گرون 

حیف نیست کلی پول بدی مواد غذایی بعد فریز کنی کل خاصیتش نیره هیچ تازه سمی هم میشه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بادمجون رو نمیدونم تا حالا امتحان نکردم تو فریزر 

سیب زمینی رو خلال کن با آب یکم بپز فریز کن،پیاز هم سرخ کن روغنش بگیر بعد بسته بندی کن، گوجه رو هم بپز کامل آبش کشیده بشه مثل رب 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مثلا من دیروز رفتم فقط یه دونه مرغ خریدم مه دوروزه مصرف کنم و فریز نکنم

تاخالا فکر کردی قیمت گوشت منجمد چقد ارزونتره نسبت به تازه

من همیشه پیاز و سیب زمینی و گوجه و کلا اینجور چیزا  رو موقعی که میرم مسافرت طولانی میزارم تو پلاستیک یا توی کیسه سبزی و میوه که پارچه ای هست روش پلاستیکهمیزارم تو یخچال هیچ طوریش نمیشه