2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست و عاقل بیاین لطفا

141 بازدید | 17 پست

خانواده شوهر من، بسیار دو رو، و دخالت گر هستن.

بخاطر دخالت ها و کنایه هاشون من سعی کردم صمیمی نباشم که سو استفاده نکنن. فقط در حد سلام علیک و حرف های روزمره باهاشون همراهی میکنم. جایی باهاشون تنها باشم و شوهرم نباشه خودمو سرگرم میکنم تا زیاد قاطی بحثشون نشم(چون پیش اومده که از زبون من حرف ساختن و به همدیگه گفتن) 

حالا بر حسب اتفاق شنیدم که پشت سر من با لحن بد و توهین به همدیگه میگفتن که من خودمو میگیرم و کلاس میذارم. حتی میگفتن بی فرهنگه و تربیت خانوادش درست نبوده! 

من اینو به شوهرم گفتم. شوهرم هم به خواهرش گفته که این رفتارا زشته. 

خواهرش پیام داده که گفتیم که گفتیم!خوب شد شنیده، زنت باید به این رفتاراش فکر کنه. مامان هم اگه حرفی زده اون بزرگتره! 

شما باشین جواب این پیام رو چی میدین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روال خودت ادامه بده به اخلاق خودت منظورمه ...

و هیچ توجهی به حرفاشون نکن

کار درست رو شما می‌کنی

صمیمیت با خانواده شوهر حتی بهترینش درست نیست

و باید آدم یک حریمی داشته باشه

ولی باهاشون مهربونه باش و گاهی صحبت کن ولی فقط و فقط هم با مادرشوهرت البته نه زیاد اونم صحبت های روز مره عجب هواییی شده اون فیلم رو دیدین از این حرفهای ساده

بله. ولی من خودم میخوام جوابشو بدم با گوشی خودم

دنبال دردسر و حاشیه هستیا‌... نزدیکه خونه تون بهشون؟ اینجور که معلومه فکر میکنم اتفاقا زیاد باهاشون رفت و آمد داری 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

اصلا جواب نده اصلااااا سکوت تو بهترین جواب بیخیال بزار هرچی می‌خوان بگن ..

آخرش شوهرت میفهمه تو چقدر عاقل تری که جواب بی ادبی اونا رو ندادی 

و کم کم اونا خودشون میفهمند که چه بددکردند 

پررو بازی و قلدری درنیار چون دیگه شوهرت هم پشتت نیس..جواب نده و به شوهرت بگو به خاطر تو من احترام نگه می دارم و جواب نمیدم اینجوری شوهرت هم حامی تو میشه

اشتباه این کار رو نکن که همسرت میگه حتما شما یک تقصیری داشتی بگو من دوست ندارم با اینا بد باشم و مشکلی باهاشون ندارم البته که اگه ایندفعه تو پشت من نباشی براشون عادت میشه ازش بخواه پشت شما در بیاد البته آروم و منطقی