2777
2789

سرکلاژ یا همون دوختن دهانه رحم معمولاً برای خانم‌هایی انجام می‌شه که دهانه رحم‌شون ضعیفه و احتمال باز شدن زودرس اون وجود داره. کسانی که سابقه سقط‌های مکرر در سه‌ماهه دوم دارن یا در سونوگرافی مشخص شده طول دهانه رحم‌شون کمتر از ۲۰ میلی‌متره، بیشتر در معرض خطر هستن. همچنین زنانی که قبلاً سرکلاژ موفق داشتن یا جراحی‌هایی مثل کونیزاسیون یا LEEP روی دهانه رحم انجام دادن و حتی اون‌هایی که در بارداری فعلی بدون درد دهانه رحم‌شون باز شده، ممکنه به سرکلاژ نیاز پیدا کنن. تصمیم نهایی با توجه به شرایط مادره و معمولاً با سونوگرافی واژینال مشخص می‌شه.....

کیا سابقه ی سرکلاژ داشتن؟؟.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یجوریه وای😁😁

یه بچه میخوای بیاری چقد باید بدبختی بکشی 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

من دوستم با دوتا سرکلاژ و دوختن دهانه رحم بازم تو ۲۱ هفته سقط کرد هر دو رو و دفعه سوم سرکلاژ شکمی کرد ک تازه نی نی اش ب سلامت دنیا اومده 

سرکلاژ شکمی میگن خیلی جدیده و هر دکتری هم هنوز بلد نیس

بله

من از مجردی تنبلی تخمدان داشتم قرص متفورمین گلوکوفاژ مصرف میکردم

الان دو تا بچه دارم . موهام خیلی میریزه. پریودی هام با دو هفته تاخیر. 

چه قرصی بخوریم تنظیم شه ؟همون متفورمین رو شروع کنم؟

ورزش میکنم و لاغرم 

من از مجردی تنبلی تخمدان داشتم قرص متفورمین گلوکوفاژ مصرف میکردمالان دو تا بچه دارم . موهام خیلی میر ...

با توجه به سابقه تنبلی تخمدان و مصرف قبلی متفورمین، ریزش موی شدید و پریودهای با تأخیر دو هفته‌ای می‌تونه نشون‌دهنده فعال شدن دوباره علائم PCOS باشه، حتی با وجود وزن نرمال و ورزش منظم. اما شروع مجدد متفورمین بدون بررسی آزمایش‌های هورمونی (مثل LH، FSH، تستوسترون، TSH، پرولاکتین) و سطح قند و انسولین توصیه نمی‌شه، چون ممکنه علت اصلی ریزش مو و بی‌نظمی قاعدگی چیز دیگه‌ای مثل کم‌کاری تیروئید یا کم‌خونی باشه. بهتره اول به پزشک مراجعه کنی تا بررسی کامل انجام بشه و بعد در صورت نیاز دوباره متفورمین یا داروی مناسب برات تجویز شه....

وقتی یک ماما، مامان میشه