2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست

یه مدل استغفاره که وقتی میخونی گناهای ریز و درشتت رو پیش خدا اعتراف میکنی و طلب بخشش میکنی و خیلی گره مالی باز نیکنه و حاجتای دیگه رو هم میگیری 

فقط بهتره شبا قبل خواب بخونی و اینکه با معتی بخونی و گریه کنی باهاش یا حالت گریه داشته باشی 

میخونم اکثر اوقات بر حاجت نخوندم برای ارامش گرفتن خوندم

منم میخام بخونم 

میشه بگی چند روز خوندی و چجوری 

برای ارامش خودم و توبه و ترک گناه میخام 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

منم میخام بخونم میشه بگی چند روز خوندی و چجوری برای ارامش خودم و توبه و ترک گناه میخام

عزیزم اگه با تمام وجودت بخونی واقعا ارامش بخشه و اثرشو میبینی

متنش اوایل یه کم سنگینه بعدا روون میشی 

اول شروع کن روزی یه دونه  یعنی یه بند با تمرکز و معنی  و با درک بخون بعد که تموم شد روزی چند تا عربی بخون وقتی دیدی روون شدی دیگه هر شب میتونی همشو توی ۲۰ دقیقه بخونی 

عزیزم اگه با تمام وجودت بخونی واقعا ارامش بخشه و اثرشو میبینیمتنش اوایل یه کم سنگینه بعدا روون میشی ...

ممنونم 

بابت گناهام خیلی پشیمونم و عذاب وجدان دارم 

بنظرت اروم میشم؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.