2777
2789

مامانش گیر داده ک منو ببینه 

از ی طرف ما ی استانیم اونا ی استان دیگه تقریبا 45مین فاصله هست 

خونه دوست پسرم طبقه دومه من میرفتم پیشش میدونستم منم 

ولی از نزدیک منو ندیده 

از طرفیم ابجیم تو کاره رفتن پیشه دعا نویسه و اینا دعا نویس گفته مادرش فک می‌کنه دختر بی فرهنگی هستی باید بری پیشش ببینتت 

ولی ب نظره خودم خب من برم اونجا بعدش میرم بالا دیگه نمیگه این دختره چقد بی کس و کاره؟حداقل قبلاً تو روی خودش نرفته بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر راحت میرید خونه دوست پسرتون.

بعدا بهتون نمیگه دختر سبکی بودی اومدی واینا

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

چقدر راحت میرید خونه دوست پسرتون.بعدا بهتون نمیگه دختر سبکی بودی اومدی واینا

خانواده ی من کلا پسره رو میشناسن و در ارتباط هستند خانواده ی پسر هم ی سری از خواهر برادراش منو دیدن ولی خب مادرش ندیده عزیزم

اگ واقعا میخان بگیرند اونا باید بیان تورو ببینن اینجور تو سبک میشی یه دختری هلک هلک بلند شه بره ببین ...

منم همینو میگم بهش ولی میگه نه همچین قصدی ندارم ولی من کلا قبول نکردم

کلا راهودازی اشتباه میری اگر پسره میخوادت بنظرت میگ بیا خونه

خب اینا کلا با دوست دخترتون ازدواج میکنم چهارتا داداش هستن س تاش با دوست دخترش ازدواج کرده شرایطشون هم دقیقا مثله من بوده

خب اینا کلا با دوست دخترتون ازدواج میکنم چهارتا داداش هستن س تاش با دوست دخترش ازدواج کرده شرایطشون ...

ینی الان رابطه هم داری؟بعد میاد میگیرتت!!

انشالله بهم برسید پ

میری خونه دوست پسرت تنها ؟!چیکار میکنید ؟! :| 😐😐😐

🤣🤣🤣🤣 روزنامه میخونن

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره