2777
2789
عنوان

شما باشین کدومو انتخاب میکنین

228 بازدید | 27 پست

فرض کنید رشتتون تجربی باشه و علاقه زیادی به ادامه ورزش دارین،اما درس هم واستون اهمیت داره و به رشته های بیمارستانی علاقه ندارین و به علوم کامپیوتر علاقه دارین کدومو انتخاب میکنین دلیلتون رو هم بگین؟:

1.برین دانشگاه پردیس شریف این رشته رو بخونین

2.پشت کنکور بمونین که دولتی بیارین

3.با تجربی انتخاب رشته کنین و پیراپزشکی برین

4.یه سال فرصت بدین یکم به خودتون تا بتونین مثلا رشته ای مثل دندون بیارین

🫠💗

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل ناقص من میگه اصن ب فکر پشت نباش بیچاره میشی

🫠💖اگه بخوام پشت کنکور بمونم به سال بعد فکر نمی‌کنم حداقل دو سال دیگه این کارو انجام میدم که یکمم فشار و استرس برداشته شه ولی واقعا موندم

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
چون عاشق دندون پزشکی امهم یه سال میتونم استراحت کنم

الان کنکوری هستی؟

🫠💖اگه بخوام پشت کنکور بمونم به سال بعد فکر نمی‌کنم حداقل دو سال دیگه این کارو انجام میدم که یکمم ف ...

نکن بنظرم ببین تو نمیدونی قراره دوسال دیگه چی بشه خودت ک‌میدونی سنجش هر روز ی برنامه داره من اگ جا ت بودم این کار رو نمیکردم

🫠💖اگه بخوام پشت کنکور بمونم به سال بعد فکر نمی‌کنم حداقل دو سال دیگه این کارو انجام میدم که یکمم ف ...

اشتباه‌ترینننن کار ممکنه، یکم که فاصله بگیری کل اراده و انگیزه میره ضمن اینکه هرسال مصوبه های جدید و عجیب میاد اصلا پشت موندن اشتباهه

من بودم ۱ رو انتخاب میکردم 

قطعا علاقه تاثیر بیشتری در موفقیت داره، چون انگیزه ات بیشتر میکنه، علوم کامپیوتری همیشه ودر همه جا کار براش هست ومحدودیت نداره اینش خوب

هوش مصنوعی و...هم که الان تو بورس ، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نکن بنظرم ببین تو نمیدونی قراره دوسال دیگه چی بشه خودت ک‌میدونی سنجش هر روز ی برنامه داره من اگ جا ت ...

به جای من بودی گزینه یکو دنبال میکردی؟

قطعا علاقه تاثیر بیشتری در موفقیت داره، چون انگیزه ات بیشتر میکنه، علوم کامپیوتری همیشه ودر همه جا ک ...

بله دقیقا به همین فکر میکنم و اینکه ورزشمم هست اگه بخوام به رشته پیرا و پزشکی فکر کنم بهش نمیرسم😅💗

اشتباه‌ترینننن کار ممکنه، یکم که فاصله بگیری کل اراده و انگیزه میره ضمن اینکه هرسال مصوبه های جدید و ...

ممنون قشنگم💖